miercuri, 11 octombrie 2017

VICTORIE PE CRIVAT!

Partizan Crivat (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 3-4 (Minea 2, Axentuta, Dasa)

     Pe o vreme care te imbia mai degraba sa stai la gura sobei, elevii lui Dan Giurcan si Daniel Condei s-au deplasat la Crivat pentru a intalni un adversar teoretic facil, pe care rezultatele il recomandau ca fiind victima sigura.
Totusi, oficialii gazdelor au preferat sa arunce in lupta “artileria grea”, adica baietii pentru care junioratul se terminase de cel putin 3-4 ani. Chiar si in aceste conditii, copiii din Indepenenta au luptat pana la final si au reusit sa rastoarne scorul care la un moment dat le era defavorabil 2-3. Este inca o dovada ca fraudele nu-si au locul in fotbal si fiecare trebuie sa respecte regulile.
Echipa de juniori din Independenta nu mai este una spectaculoasa, insa este destul de eficienta si incet incet incepe sa se omogenizeze. Este nevoie insa de timp, rabdare si multa munca deoarece abia acum se contureaza o noua echipa. Nimeni nu trebuie sa uite ca juniorii din Indepedenta au tinut steagul clubului ridicat in ultimii ani si probabil ca merita mai multa atentie pentru ca de aici pot aparea noi staruri pentru echipa de seniori. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .