duminică, 24 aprilie 2016

CU CHIU CU VAI - VICTORIE!

Victoria Lehliu (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 1-2 (Popescu, Tudor Petrus)

     Se anunta un meci foarte greu pentru juniorii din Independenta in deplasarea de la Lehliu iar acest lcuru a fost confirmat de modul in care s-au derulat ostilitatile.
Gazdele au atacat din primul minut, insa elevii lui Daniel Condei si Dan Giurcan au “absorbit” destul de lejer dominarea acestora. In atacul Venusului insa nimic nu a miscat. Era clar ca golurile nu pot veni decat in urma unor sclipiri persoanle sau in urma unor greseli ale jucatorilor gazda.
Si greseala  a venit, Popescu reusind sa deschida scorul. A urmat forcing-ul gazdelor, ajutate de mijlocasii Venusului si de unele scapari ale apararii, mult prea expusa insa atacantilor gazda. La rampa a iesit insa Vintila, portarul Venusului, cel care a fost artizanul victoriei in cele din urma. Gazdele au egalat din penalty, insa Petrus Tudor a facut 2-1 in urma unei lovituri livere. A urmat show-ul lui Robert Vintila, care a inghetat tabela la 2-1 pentru Venus.
Rezultatul este unul foarte bun, insa jocul echipei noastre scartaie. Jucatorii au impresia ca deja sunt campioni, desi mai au de jucat inca 6 finale, meciuri ce trebuiesc castigate neaparat.
Unii dintre ei vin deja obositi la meciuri, unii se cred deja mari fotbalisti, altii au impresia ca joaca singuri iar la antrenamente se vine la “fara frecventa”. Copiii trebuie sa inteleaga ca nu sunt singurii care fac sacrificii iar atunci cand esti intr-o echipa succesul tau depinde de toti oamenii din jur, incepand cu omul care tunde iarba sau spala echipamentul si terminand cu staff-ul tehnic.
Daca la fotbal uiti ca esti intr-o echipa si ca trebuie sa te sacrifici, atunci poti pierde tot.

Copiii trebuie sa munceasca in continuare, sa fie seriosi, sa lupte si sa castige tot – nimeni nu o poate face in locul lor.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .