sâmbătă, 21 noiembrie 2015

IARNA PE...PRIMUL LOC!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - AS Belciugatele (juniori) 14-0

     Final de tur excelent pentru juniorii Venusului. Copiii pregatiti de Daniel Condei si Dan Giurcan au facut spectacol in fata celor de la Belciugatele, evoluand fara doi dintre cei mai importanti jucatori ai sai – playmaker-ul Minea si golgheterul Ursaru.
Independenta are resurse, copiii care asteapta in linia a doua vor sa demostreze ca se poate conta pe ei si astfel apare o concurenta utila, de bun augur, din care insa nu lipseste nicodata placerea jocului. A fost ocazia ideala pentru cei mai tineri componenti ai echipei sa arate ce pot, Mirica Mircea reusind chiar o dubla.

     Jocul a fost o formaliate, rezolvata cu zambetul pe buze si cu sperante mari pentru retur.
Se anunta o iarna ciudata pentru echipa de juniori a Venusului. In vara nimeni nu indraznea sa se gandeasca la primul loc iar acum Venus este chiar favorita la castigarea campionatului dupa o performanta extraordinara – nu a pierdut nicio partida in acest tur de campionat! Obiectivul nu s-a schimbat: Echipa de juniori are un scop principal, sustinut raspicat totdeauna de cei din preajma echipei – sa creasca jucatori de valoare pentru echipa de seniori.
Toti cei din cadrul echipei sunt constienti ca mai este mult pana la final, insa nimic nu este imposibil. In fond putem visa, avem voie, ne-am castigat acest drept.
Pana la primavara se pot face calcule si statistici insa un lucru este cert – Venus Independenta este pe primul loc la nivelul juniorilor A si practica un fotbal frumos si curat, jucat cu zambetul pe buze.      Poate aici este secretul succesului, in mentinera unui grup unit, cu ambitii, posibilitati si valoare.
Si binenteles ca ar mai fi ceva, sa nu uitati…MULTA MUNCA SI PUTIN NOROC!

     
     Felicitari copiilor pentru modul in care au evoluat, multumiri staff-ului tehnic pentru sacrificii, multumim conducerii clubului pentru conditiile create si tuturor celor care au fost alaturi de echipa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .