luni, 9 iunie 2014

Ne-am bucurat ÎMPREUNĂ , Ne-am întristat ÎMPREUNĂ , CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!

Victoria Lehliu Gară (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 0-11

     Juniorii echipei noastre au încheiat în stil de mare echipă actualul campionat reușind o nouă victorie la scor și un joc foarte bun.Tudor Bogdan, Chiriță Cristian, Voinea Răzvan și Minea Marius au asigurat spectacolul al Lehliu Gară. Venus Independența încheie acest campionat cu un golaveraj de invidiat - 193 de goluri marcate și doar 26 primite, fiind de departe cea mai spectaculoasă echipă a campionatului.
     A fost ultimul meci în tricoul juniorilor pentru Băjenaru Aurelian (Auraș) cel care s-a aflat în ultimul an de juniorat.
Băjenaru Aurelian
     Finalul nu este însă decât un nou început. Pentru Venus reîncep căutările iar "proiectul Barcelona" (așa cum l-au numit unele persoane) continuă. Conducerea echipei face eforturi pentru păstrarea actualului lot de jucători și întărirea acestuia. Sezonul următor se anunță mai dificil iar obiectivul nu poate fi decât unul - câștigarea titlului de campioni județeni.
     Mulțumim copiilor pentru tot ceea ce au făcut în acesat sezon, pentru că au luptat până la capăt și ne-au făcut să visăm frumos. De asemenea, mulțumim tuturor persoanelor care au sprijinit echipa și au susținut-o necondiționat pe
întreaga durată a campionatului.
     În acest sezon Venus nu a păcălit fotbalul, nu a trișat și a fost aproape de a da peste cap calculele de la începutul sezonului. Au fost și momente mai puțin plăcute însă copiii au arătat că au valoare și caracter.
     Pentru ceea ce au realizat în acest sezon le urăm succes tuturor copiilor în sezonul următor indiferent de echipa la care vor alege să evolueze!    

4 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .