duminică, 13 mai 2012

SET LA 0 . VENUS ESTE INCORONATA REGINA SERIEI "C" !


                                                       VENUS - Dragos Voda 6-0
                                              (Iordache , Porumbel 2 , Oprea 2 , Cinaru)


Sambata , Venus astepta cu nerabdare meciul contra galagiosilor din Dragos Voda care anuntase in saptamana premergatoare meciului ca vin la Independenta sa castige pentru a evita retrogradarea.  Numai ca odata iesiti de la cabine au inceput sa scoata minge dupa minge din plasa nefericitului "Fasole".
Rand pe rand , Iordache , Porumbel (dubla) , Oprea Adi (dubla) si Cinaru au perforat poarta oaspete dupa un meci ce semana mai mult cu o joaca de copii , un joc de-a soaricele si pisica.
Cu aceasta victorie Venus este incoronata drept regina serie C, acolo unde urmatoarea clasata Modelu se afla la o distanta de 9 puncte cand mai sunt de jucat 3 etape din retur.

De mentionat este ca inainte de inceperea partidei , jucatorii Venusului au iesit la mijlocul terenului cu un baner in care era scris : "CASA DE PIATRA CAPITANE" , drept respect pentru capitanul nostru Coman Catalin care in ziua jocului s-a casatorit religios , nasul sau de cununie fiind nimeni altul decat portarul Independentei Daniel Condei. Imediat dupa meci mai vechii prieteni ai mirelui din echipa s-au deplasat la petrecerea data in cinstea nuntii sale : Tarabaseanu , Cinaru , Mustata , Deacu (Capi) , Mateo , Marius Paun , Mirel Condei  , Boncota , ambii frati Dode fiind doar cateva nume din garda fotbalistilor care au venit sa`l sarbatoreasca pe Cata la frumosul eveniment din viata lui.

Venus  a inceput astfel : 4-4-2
Craciun - Tarabaseanu , Radu , Teodorescu , Catana - Constantin , Furdui , Porumbel , Iordache - Oprea Adi , Piron
Au mai jucat : Mustata<->Constantin , Gheorghe <-> Iordache , Tanasescu<->Piron ,  Cinaru<->Radu.

Juniorii Independentei au facut si ei instructie cu echipa mica a Victoriei, surclasandu-si adversarii cu scorul de 6-2 , nu mai putin de 4 goluri fiind marcate in inferioritate numerica dupa ce in minutul 25 centralul l-a eliminat pe Florin Paslaru  iar in repriza a doua directorul tehnic Dan Giurcan a fost trimis si el in tribuna. Golurile Venusului au fost marcate de : Voinea Razvan (3) , Petre George , Minea Marius , Dumitrache Alexandru(pen)

7 comentarii:

  1. Bravo Venus! Echipa a aratat bine sambata la fel si jocul. Acum se vede k e mai bine fara unele persoane pe bank sau e mai bine sa stea pe bank doar cine trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  2. dati-le ba meciul lu gradistea.ca se vede ca sunteti mai buni ca ei.toata lumea stie asta.oricum terminati pe primul loc asa ca fie-va mila de ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce plm va dati peste cap cu jucatorul asta...PIRON!!! Zici ca merge pe bicicleta cand fuge, dar uneori da impresia ca si-a prins pantalonii in lant :))))
    Tiganusu` e cu 3 clase peste el , la demarcare, intuitie, viteza si ce mai vreti voi...Nu conteaza ca a jucat la div.C...e praf..
    Mai mult de atat , primarul era f multumit de el la ora jocului, chiar daca nu joaca nimic de 3 etape....Sambata s-a vazut clasa lui cand a ratat din 4 metri singur cu poarta goala. Din aceiasi faza , minunea blonda de l;a juniori a marcat ,aruncand tribunele in aer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unul care a stat ca tine in tribuna , dar a vazut altceva22 mai 2012 la 09:33

      pai inseamna ca tu esti analfabet in ale fotbalului prietene, si "calul alearga", da tre sa mai stii si ce sa faci in teren, pai daca ala fuge pe bicicleta Tignusu` cum ii zici tu ala ce viteze are :)))), meseriasule, si in comparatie cu tiganusu` care intodeauna primeste mingea in afara de PIRON , ce mai zici!?!?, sa vazut asta in toate meciurile...nu mai zici nimik....cate pase a dat piron in fata portii si nu numai sa inscrie Tiganusu` nu ai mai vazut?!?!?!, este analfabet in ale fotbalului...:))) i-al acasa daca esti indragostit de el :P

      Ștergere
  4. Piron este un un f bun juktor de echipa. trebuie sa vezi mai departe de inscrierea unor goluri. dar pt.asta trebuie sa te si pricepi la fenomen nu doar sa il comentezi

    RăspundețiȘtergere
  5. ce logica ar mai avea sa dea Venus meciul de sambata din moment ce gradistea a pierdut ieri la dragos voda ? .. venus va castiga cu siguranta la gradistea!

    RăspundețiȘtergere
  6. VENUS VICTORIE!!!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .