miercuri, 28 iulie 2010

DEBUT PENTRU NOILE ACHIZITII !!


BRILIANTE NOI IN CURTEA VENUSULUI !!

Dupa cum va anuntam inca de saptamana trecuta, Venus s-a reunit sambata printr-un amical, deja obisnuit inceputului de sezon impotriva surorii mai mici Victoria Potcoava. Meciul prieteniei s-a incheiat 5-2 in favoarea Independentei, dar nu scorul a fost atractia principala, ci noile achizitii din tabara Venusului, transferuri ce intaresc ideea ca la Venus se vrea performanta.
Gheorghe Mihail Daniel este unul din transferurile bomba facute de bossii Independentei in aceasta pauza de vara. Jucator ce a evoluat in cariera sa la Dinamo II pentru o buna perioada de timp, avandu-i colegi pe Scarlatache, Dragos Grigore si alti jucatori ce evolueaza la prima echipa a lui Dinamo.
"Il urmaream de mult timp, practic tanjeam dupa el. Sunt foarte multumit ca am putut sa-l convingem pentru a semna cu noi, un jucator util, de ultima pasa, cum rar se gaseste si-n liga a 3-a, ne va ajuta enorm in proiectul nostru pe care l-am gandit" - a declarat scouter-ul Venusului, Doru Simion.

Alte doua nume noi au fost si ele prezente la meciul cu Potcoava, jucatori care inca n-au semnat dar se afla in tratative avansate cu gruparea din Independenta. Cavalcada transferurilor nu se opreste aici, oficialii Venusului mai negociaza cu alti trei jucatori de marca, nume grele ce vor poposii in curand in ograda Independentei, dar din respect pentru echipa, pana nu se oficalizeaza mutarile nu divulgam absolut nimic.
Sambata are loc al doi-lea meci de verificare, la Cuza Voda, meci programat la ora 18.oo, acolo unde va avea loc si prezentarea oficiala a noilor veniti si a noului echipament cu care Venus va ataca promovarea anul acesta.

6 comentarii:

  1. Simpatic articol...la fel si fotografia

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pentru articol. chiar tineti pasul, nu ma asteptam. cred ca sunt echipe in divizia A care nu au asa un blog ca voi. multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca o sa rupa norii dani la independenta,hai sa fim seriosi este unul dintre jucatorii slabi. o sa vedeti ce panarama de fotbalist este,la roseti oamenii si-au dat seama de valoarea lui si la dat afara ca pe o masea stricata,si voi la-ti luat de bun.inca un sut in cur dat spicul lui venus.voi in loc sa va intariti ... o luati in sens invers.imi pare rau sa va spun dar VA-TI PACALIT OAMENI BUNI

    RăspundețiȘtergere
  4. bai anonimul pl mele..intai invata sa scri si apoi sa vorbesti...knd o sa joci si tu la fel de bine ca `dani` atunci poti sa comentezi dar pana atunci mai sparge cateva mingii de cauciuc in curtea scolii...si dani,zena si multi aaltii au fost dati afara pt k numai aveau bani sa ii tina dk tot stii multe asa...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .