joi, 22 aprilie 2010

Venus Independenta – Viitorul Sohatu 3-1





Venus Independenta – Viitorul Sohatu 3-1
(Boba - 31` , 72` , 90+2`/ …)

BRILIANTELE TINTESC FINALA !


La inceputul saptamanii premergatoare meciului de cupa, antrenorul Ilie Zeciu, isi sfatuia elevii ca un meci de cupa este intotdeauna imprevizibil si pot aparea surprise neplacute daca jucatorii sai nu vor trata meciul ca atare. Pe undeva meciul i-a dat dreptate in unele momente .

Venus incepe cu: SICA – RAZVAN, CINARU, COMAN, MUSTATA – IONUT, GANI, BABANGIDA, BRASOVEANU – MARCEL, BOBA – asadar un 4-4-2 impus de Ilie Zeciu .

Meciul incepe , un pic haotic ptr. jucatoii Venusului, multe pase fara adresa, fara prea multe idei de joc, surprinsi si de modul in care adversarii lor de liga a V-a stateau in teren.
Primele doua ocazii le-au avut cei din Sohatu, dar suturile lor n-au nimerit poarta.
Era minutul 30` cand masina de fotbal a lui Venus s-a pus in functiune. Degajare Sica, mingea ajunge la Brasoveanu care o ghidoneaza bine in flancul stang si trimite o pasa pe Boba, care cu spatele la poarta, protejaza bine , nu sta pe ganduri si trimite un sut exploziv din intoarcere pe deasupra portarului, acesta din urma stergand mingea cu ambele palme, dar neavand ce-i face decat uitandu-se la aceasta poposind in plasa. 1-0 !
Pana la pauza, domininare sterila cand de-o parte, cand de alta, fara ocazii notabile.

Incecepe repriza a -2-a. Pustii Venusului vor mai mult si ataca in valuri poarta celor din Sohatu . Irosind doua ocazii rarisime de a majora diferenta la 2-0 si pe fondul relaxarii, scorul se face 1-1 la un corner care nu anunta nimic.
Nu trec decat 2 minute, min. 70` Mustata i-a o actiune pe cont propriu in banda stanga, scoate doi oameni din joc si este faultat in tusa la 20 de metri de poarta. Lovitura libera este executata ca la carte, pe 6 metri de Ionut si printr-un ricoseu norocos balonul ajunge la 16 metri de unde Boba nu mai sta pe ganduri si-l executa cu furie pe portarul din Sohatu. Asadar 2-1 !
Venus se apara cu fundasii la mijlocul terenului, ca o echipa mare si incearca sad ea asaltul final.
Viitorul isi trece in cont o ocazie buna de a egala, iar la numai un minut distanta la un corner executat de Babangida, in ultimul minut de joc, de pe partea dreapta, mingea trimisa in careul mic se respinge la 20 de metri de poarta acolo unde Boba aflat in zi de gratie face o preluare pe piept si trimite un trasor sub transversala. Se face 3-1, iar arbitru pune capat meciului !

Diamantele Venusului trec in faza urmatoare a cupei, obiectivul lor fiind cucerirea trofeului la sfarsitul acestui an.

Reporter : Doua cuvinte despre acest joc !?
Boba: Da, ce pot spune ?!..un joc aflat la discretia noastra, s-a vazut si de pe margine asta..am intalnit un adversar motivat, defapt toate echipe cand joaca contra noastra vin cu ambitie, toti isi doresc sa bata “Batrana Doamna”, adica Venus. Probabil deranjam !
Reporter : Ai fost ales omul meciului, dovada sunt aceste 3 goluri minunate !
Boba : “rade” … nu..nu se pune problema asa..fara echipa nu as fi putut marca aceste 3 goluri..deci..sunt ale noastre nu ale mele …
Reporter : Unde sarbatoriti aceasta noua victorie?
Boba : Glumesti nu? ..trebuie sa ramanem modesti, cu picioarele pe pamant. Sambata avem un meci important, poate cel mai important din acest sezon, derby-ul cu Roseti...Ii batem si apoi vorbim de distractie.

5 comentarii:

  1. Felicitari!:X Dar sper intr-o victorie in derbyul de sambata cu Spicu hai baieti:X!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai uitat sa ma treceti la ,,ce jucator poate face diferenta in meciul de maine"...o sa schimb un pic clasamentul maine;)):D

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .