duminică, 15 iunie 2014

PRESELECŢIE FOTBAL!



În data de 28 si 29 iunie Clubul Sportiv VENUS INDEPENDENŢA organizează acţiuni de selecţie pentru echipa de juniori, copii născuţi începând cu anul 1996.
Acţiunea de selecţie va avea loc la Stadionul VENUS din comuna Independenţa începând cu ora 10.30.
Copiii sunt rugaţi să aibă asupra lor echipament sportiv.
Cei interesaţi pot adresa întrebări suplimentare pe blogul echipei noastre http://venus-independenta.blogspot.ro/.

5 comentarii:

  1. Sa infiintat vreo academie de fotbal la Independenta si noi nu stim?sau vreti sa mai cheltuiti un sac cu bani pe un lucru ce nu produce nimic,asa cum sa intimplat in camp. recent incheiat.Pentru antrenori ar fi f. bine sa i-si rotunjeasca si ei veniturile,cit despre meserie nu ne invata nimic nu stie fotbal nici cit tata care nu a jucat fotbal in viata lui.Cu respect si nu va suparati ca v-am spus un adevar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonimule tu de fapt nu esti jucator la venus ci doar unul care a contestat totdeauna ceea ce cativa oameni au construit la echipa de juniori. echipa de juniori ar produce daca responsabilii de la seniori s-ar uita si ar avea curaj sa promoveze ceva. referitor la bani nu e treaba ta ci a singurului om care baga bani in aceasta echipa: fostul primar Anghel Constantin. tu esti doar un profitor care crede ca le stie pe toate. cui nu ii convine ce se face la echiap de juniori sa stea acasa si ciocu mic.

      Ștergere
    2. AUZI MA. TEORII SINT MULTE SI TEORETICIENI LA FEL DE MULTI. DACA TU NU DAI DOI BANI PE COPII INSEAMNA CA ESTI DOAR UN RATAT PROFITOR DE PE URMA TRANSFERURILOR FACUTE LA ECHIPA DE SENIORI PE BANI GREI. CA DIN CE VAD TE INTERESEAZA MULT DE TOT BANII. STAI JOS AI NOTA 4 LA GRAMATICA

      Ștergere
  2. S-a infiintat ceva ce tu nu vei intelege niciodata domnule anonim sau sa-ti spunem un nume la intamplare "minea ionel"? O echipa de copii cuminti care-si vad de treaba in orice conditii. Venus o sa aiba in continuare echipa competitiva desi tu incerci sa bagi strambe. Vad ca te preocupa partea financiara de nu ai poti. Ce de griji ai pe cap! Antrenorii de la juniori fac munca benevol desi chiar muncesc in comparatie cu altii care stau doar pe taste. Ceea ce ma mira este ca iti cunosti tatal desi poate mama ta a cunoscut si ea ceva fotbalisti la viata ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. cinste jucatorilor care vor scapa de aceasta echipa.deja au inceput jucatori sa va paraseasca mai barcelona de calarasi.stiu ce fel de caractere infecte sunteti si aici ma refer la unul anume si acela e doru simion ''pomanagiu''.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .