miercuri, 28 martie 2012

VENUS FARA RIVALI PE PIATA TRANSFERURILOR . MARIUS LUCAN A SEMNAT CU BARCELONA JUDETEANA .

Nu e gluma , Venus si-a tras jucator de divizia B. Semn ca gandurile zboara din ce in ce mai mult catre promovare , Ilie Zeciu a vrut sa-si betoneze si mai mult mijlocul terenului cu un jucator experimentat, un fost coleg de-al sau pe vremea cand "Ilie fantezie" imbraca tricoul Dunarii. Marius Lucan (foto stanga) este ultimul transfer al echipei , jucator cerut la insistenta lui Zeciu care deja a debutat pentru formatia din Independenta sambata la meciul cu Roseti.
Acesta aduce un aer de profesionalism in sanul echipei , Delta Tulcea (capitan) si Farul Constanta fiind echipele la care Marius a evoluat mai bine de 6 ani in liga a 2-a , batandu-se in fiecare an la promovarea pe prima scena fotbalistica. Ultima sezon a evoluat la echipa ce l`a lansat in fotbalul mare , la Dunarea Calarasi , parasind echipa dupa un conflict intern.
De remarcat este faptul ca noul jucator al Venusului cunoaste foarte bine comuna , el profesand ca profesor de sport la scoala generala din localitatea care da campioana judeteana.

luni, 26 martie 2012

CAMPIOANA ISI RESPECTA BLAZONUL , BRILIANTELE AU SCUTURAT SPICUL !

                        VENUS - Spicul 3-0
             (Porumbel , Mustata , Tanasescu)

Pe cochetul stadion din Independenta , Venus a primit vizita Spicului din Roseti. Venita pe stadionul campioanei cu ganduri mari echipa din Roseti n`a jucat deloc rau in prima repriza reusind sa tina trupa lui Zeciu destul de sus incercand sa iasa din cand in cand pe contraatac.  Aceasta tactica a durat decat 37` de minute, minut in care Porumbel a trimis un trasor de la 20 de metri sub bara lui "Bizonu`" reusind sa modifice tabela pentru prima oara, acesta fiind si scorul pauzei.
Dupa fluierul de inceput a celei de a doaua reprize , Venus a controlat total jocul , intrarea fostului fotbalist al Deltei Tulcea , Marius Lucan a luminat din ce in ce mai mult mijlocul terenului.
A fost nevoie de inspiratia lui Zeciu ca avantajul sa se mareasca la doua goluri. Intrat de 5 minute in joc , Mustata dubleaza avantajul la prima atingere de balon.
Scorul final este stabilit de atacantul bucurestean Tanasescu care dribleaza portarul si fructifica pasa venita de la acelasi Mustata urcand scorul la unul de neprezentare , 3-0. Cu acest rezultat , Venus isi consolideaza pozitia de lider asteptand deplasarea de etapa viitoare de la Stefan cel Mare.

Succesul  briliantelor n`a fost chiar asa de sarbatorit in vestiarul campioanei dupa meci , o intamplare nefericita umbrind victoria campioanei . In minutul 30` Oprea Adi a iesit de pe teren fiind dus la spital de urgenta , diagnostic : fracvtura de piramida nazala (lipseste 2 luni).

Venus a inceput astfel : 4-4-2
Condei - Tarabaseanu , Teodorescu , Radu , Catana - Iordache , Furdui , Porumbel , Petcu - Piron , Oprea Adi.
Au mai intrat : Constantin <-> Oprea Adi , Lucan <-> Furdui ,  Mustata <-> Iordache , Tanasescu <->Piron

Echipa de juniori a Venusului , a castigat si ea la o diferenta de tri goluri, scor 4-1. Trupa lui Dan Giurcan incepe usor usor sa puna in practica sedintele de pregatire facute in cursul saptamanii.

luni, 19 martie 2012

VENUS REVINE ACOLO UNDE-I STA CEL MAI BINE, PE LOCUL I

                              Potcoava - VENUS 1-4
                      (Piron 2, Oprea Adi, Porumbel)



Venus a debutat cu dreptul in mini`returul ce a inceput sambata. Echipa antrenata de Ilie Zeciu a trecut la pas de sora mai mica Potcoava cu scorul de 4-1. Golurile briliantelor au fost marcate de Porumbel (14`) , Piron (30` si 60`) si Oprea Adi (75`). Pentru Potcoava a punctat Brasoveanu  fostul jucator al Venusului avia transferat la "satelitul" Independentei.
Cu aceasta victorie Venus acumuleaza 44 de puncte instalandu-se din nou in fotoliul de lider profitand de esecul suferit de Modelu acasa cu Gradistea, scor 1-3 .

La jumatatea saptamnii  trupa din Independenta a mai jucat un meci , de data ast in cupa contra celor din Dragos Voda , acolo une briliantele s au impus dar nu fara emotii. S`a terminat 5-3 pentru Venus dupa 120 de minute , finalul timpului egulamentar gasindu-le pe echipe la egalitate scor 3-3 dupa ce "Barcelona" judetului conduceala un moment`dat cu 3-0.
Golurile ce au calificat Venus mai departe au fos marcate de Tarabasanu , Iordache , Petcu Ionut (tripla)

Sambata pe terenul din Independenta Venus asteapta vizita Spicului cu incepere de la ora 15.00.

miercuri, 14 martie 2012

BARCELONA JUDETEANA GATA DE ASALT !

Gata cu amicalele, gata cu perioada de pregatire, de sambata briliantele lui Ilie Zeciu incep meciurile ce conteaza, meciurile pe puncte. Venus trebuie sa recupereze un handicap minim de un punct pentru a se reaseza pe fotoliul de lider acolo unde a domnit un tur intreg.
Pentru Venus returul incepe cum nu se putea mai bine, sambata echipa din Independenta da piept cu sora sa mai mica, Potcoava pe terenul in care Venus a jucat doua sezoane, intr-o partida cu conotati sentimentale, o partida ce are o istorie veche de zeci de ani.
Ilie Zeciu este mai pregatit ca niciodata sa ia cu asalt drumul ce duce catre divizia C, cu un lot bine structurat odata cu noile achizitii, trupa sa nu mai are voie sa faca pasi gresiti.

Iata lotul cu care Venus va incerca sa scrie istorie in acest an:

Portari: Craciun, Condei
Fundasi: Cinaru, Coman, Tarabaseanu, Vlad, Teodorescu ( new transfer)
Mijlocasi: Mustata, Furdui, Lucan (new transfer)  Petcu, Constantin, Porumbel, Catana, Munteanu, Iordache Razvan (new transfer)
Atacanti: Oprea , Gheorghe, Piron (new transfer) , Tanasescu (new transfer)

Au plecat: Popa Bogdan ---> Modelu ,  Brasoveanu Marius ---> Potcoava , Scaeteanu Doru (destinatie necunoscuta) , Badea Benone (destinatie necunoscuta) , Marcu --> (Dragos Voda)