miercuri, 15 iunie 2011

Venus Independenta - Eolica Baia

                                          sursa foto: sportcalarasean.ro

Update:

* Echipa de fotbal, Venus Independenta, multumeste tuturor iubitorilor de fotbal si promite suporterilor ca vor reveni mai puternici in sezonul urmator.
* Venus, rateaza promovarea in a 3-a divizie.
* Scor final: Venus Independenta - Eolica Baia 3-6
* Ceasul arata ora 16:00, si Ilie da semnalul de intrare la vestiare, toti jucatorii sunt concentrati la joc. Doru Simion, intra la cabine pentru a-i incuraja pe baieti, si se aude doar o replica: "Ilie, din jumatate de ocazie vreau sa dai un gol".
* Jucatorii Venusului, ajung la stadion si ies sa inspecteze suprafata de joc, care se prezinta excelent la ora jocului.
* Ilie Zeciu, anunta primul unsprezece: Craciun, Tarabasanu, Coman, Cinaru, Constantin, Furdui, Vlad, Oprea Aurelian, Bujanschi, Oprea A, Ilie M.
* 14:20, jucatorii alaturi de staff-ul tehnic participa la sedinta tehnica dinaintea partidei.
* Venus, se opreste la un luxos restaurant pentru a servi masa, meniul este atent ales de cel mai titrat antrenor al judetului Ilie Zeciu.
* Ora 12:20, Venus traverseaza orasul Cernavoda in uralele celor 20 de fanatici care ii asteptau la intrare in oras. Este bine cunoscut faptul ca 3 componenti ai echipei noastre sunt fosti jucatori ai Axiopulus Cernavoda.
* Venus a plecat la ora 11:00 din Calarasi, in urma sa se afla 5 autocare cu suporteri, fluturand steaguri in culorile Venusului.

Meciul va incepe la ora 17:30 pe stadionul "Farul" din Constanta.

35 de comentarii:

  1. Ce pot sa spun ca vin de la meci... 4-1 la pauza, 6-3 la final... cu 2-1 la bare ptr. Eolica, o galerie SUPER a echipei Venus... si cam atat din partea lor. Dincolo... multe personalitati ale Constantei in tribune si nu numai, o echipa tehnica, cu potential, care a plimbat mingea pe tot terenul... acum ramane doar sa nu vanda locul cum a mai facut-o de 2 ani incoace! Mult succes Eolica in divizia C!

    RăspundețiȘtergere
  2. Murim,murim si nu va parasim...Chiar daca ne-ati dezamagit,noi v-om fi si la rau dar si la bine alaturi de voi.Fortza Venus!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. asta e viata trebuie sa recunoastem au fost cu 2 clase peste noi dar daca eram mai atenti la 4-3 putem obtine mai mult din acest joc dar cind joci pe farul cu arbitri din ct ce sa mai zici erau la ei acasa jucatorii lor toti din constanta mergem inainte dar vreau sa precizez orice echipa din judetul nostru o lua cu 9-10 goluri

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-i drept, Baia merita victoria si putea s-o obtina si mai clar...

    RăspundețiȘtergere
  5. nu cred k putetzi da vina pe arbitrii...au fost clar mai buni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Forzza Venus ... Nu puteam mai mult cu Eolica SINCER! Dupa primele 20 min. am realizat ca nu avem nici cea mai mica sansa.. ba chiar se prefata un scor FLUVIU! Am scapat IEFTIN de data asta.. la cum jucau aia, capul sus, mergem inainte! Forzza Venus!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari ati facut tot ce ati putut!

    RăspundețiȘtergere
  8. venus a marcat 3 goluri unei echipe formate din 8 jucatori de liga 1 atit am putut sa vedem ce mai pot si alte echipe din judet anul viitor

    RăspundețiȘtergere
  9. uite de asta va admir eu pe voi ... oamenii din calarasi ;) ati recunoscut ca eolica a fost superioara din toate punctele de vedere... nu ca vechii nostrii prieteni din tandarei,care pe langa faptul ca au incasat-o cu 8-2,dadeau vina pe arbitraj si alte prostii...bravo voua...

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi santem oameni cinstiti aici la independenta si nu ne trebuie furaciune,vrem corectitudine,de aceea ne este mai usor sa acceptam realitatea.Totusi trebuie sa recunoastem ca daca primarului nu i-ar fi placut fotbalul nu s-ar fi implicat financiar si atunci nu ar mai fi auzit nimeni de echipa din independenta .

    RăspundețiȘtergere
  11. Intr-adevar asa este primarul pune suflet in tot ceea ce face si totdeauna merge pana la capat.Este o bucurie sa vezi cum oameni de varsta a treia care abia se misca prin curte au dorit sa insoteasca echipa la 150 km distanta,uitand de riscurile la care sant supusi pe caldurile acestea toride, asta inseamna ca isi iubesc locul natal si ca nimic nu ii sperie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Poate ca daca am fi avut si noi jucatori care ar fi trecut prin ,macar liga 2-3 alta ar fi fost situatia .Ne luptam de la egal la egal si meciul ar fi decurs altfel.Dar asta este nivelul pentru care santem pregatiti si sa ramanem aici ,nu este nici o rusine.Vrem mai mult,facem achizitii si obtinem mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  13. S-a vindut meciul si acum.STIAM DE CEVA TIMP CA VENUS NU VA INTRA IN ;C' PRIETENII STIU DE CE.
    PS . SUNT DIN INDEPENDENTA

    RăspundețiȘtergere
  14. aberatii, nu s-a vandut meciul, esti penibil, si asta ti-o spune un jucator.

    RăspundețiȘtergere
  15. la cum s-a jucat... te intreb cinstit ...a fost asta meci vandut??? ai vazut cum plimbau jucatorii nostri mingea?.. iti spun eu,care merg la fiecare meci al eolicii... asa fotbal nu vezi nici in ligile superioare... nu aveam noi nevoie sa ne vindeti meciul... fi serios ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cei de la Baia au avut castig de cauza la contestatia depusa de Venus.Ramane rezultatul din teren.

    RăspundețiȘtergere
  17. aaaa... da... mi-am amintit... cei de la venus au mai depus si contestatie =)) dupa ce ca au avut 3 jucatori pe fals... asta e...

    RăspundețiȘtergere
  18. Am vazut meciul...si parerea mea este ca trebuia de la inceput sa joace Condei Daniel si cu Mustata

    RăspundețiȘtergere
  19. pentru toti criticii. dupa razboi multi viteji se arata! credeti ca v-ati fi descurcat mai bine daca erati voi in teren?

    RăspundețiȘtergere
  20. Din pacate introducerea pe teren in primul 11 a unor jucatori a fost ciudata.

    RăspundețiȘtergere
  21. si credeti ca daca se incepea cu alt 11 aveati vreo sansa??? ... va zic eu.. nici cea mai mica

    RăspundețiȘtergere
  22. nu credeti ca venus a pregatit gresit meciul?

    RăspundețiȘtergere
  23. Pacat de suporteri.STIU BINE CE SPUN. Au mai fost meciuri vandute.EU NU AM VENIT LA MECI PENTRA CA STIAM CA VENUSUL VA PIERDE.Ionut spunea...

    Din pacate introducerea pe teren in primul 11 a unor jucatori a fost ciudata.

    ASA CA VENUS NU O SA URCE NICIODATA MAI SUS DE JUDETEANA.
    POATE VOI JUCATORII NU ATI VINDUT MECIUL..... DAR CONDUCEREA??????????????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  24. asta este ultimul comentariu pe care il las aici si cu asta inchei odata pentru totdeauna.BAIA NU AVEA NEVOIE SA CUMPERE MECIUL. Toti oamenii din venus care au fost la meci stiu despre ce vorbesc,s-a vazut clar superioritatea echipei noastre... terminati cu aberatiile. succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa fim sinceri Venus a castigat campionatul datorita lui Ciortan(arbitraje gen G.Coman etc.) iar la acest meci nu a avut ce sa faca chiar daca e prieten cu Marcel Lica(la Eolica joaca viceprimarul Constantei, si suntem in 2011 nu 1996).

    RăspundețiȘtergere
  26. Dar de ce BAIA a vrut sa vinda meciul?
    Se stie si pretul.
    Pun pariu ca nici BAIA nu va juca in "C".
    Se cauta cumparator.Cine da mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu au cum sa vanda locului, nu mai le este permis, pot face o hartie la federatie din care sa se inteleaga ca nu pot sa tina echipa in div "c" si federatia le va lua locul si il va vinde ea. Asa ca nu mai va da-ti cu parerea ca a vandut Venus meciul, pt ca habar nu aveti si vorbiti in necunostinta de cauza.

    RăspundețiȘtergere
  28. postati si voi mai multe poze de la meci

    RăspundețiȘtergere
  29. vreau sa felicit toti baietii de la venus ca au ajuns pana aici,sunt foarte tineri,cu potential,sunt sigur ca la anu' o sa fie o alta fata a venusului!!!mult succes in continuare!!!marcelinho

    RăspundețiȘtergere
  30. ce se mai aude la venus? se mai tine echipa?

    RăspundețiȘtergere
  31. Logic ca se va tine in continuare. De adaugat este faptul ca obiectivul ramane acelasi, promovarea. Se vor mai aduce la echipa 2-3 achizitii peste asteptarile diviziei a 4-a.

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonimule nu confunda Venus cu alte echipe de duzina care un an joaca si alti 5 sunt desfiintate.

    RăspundețiȘtergere
  33. fost junior crysty ...3 martie 2012 la 14:01

    bai anonim VENUS este cea mai frumoasa echipa ...ne von intalni odata si odata in liga II ...si un msj pt suporteri uitati meciul de la constanta cu eolica baia aia nu au avut drept de joc ..asta e fotbalu in romania si un msj pt jucatori nu va ganditi doar la bani dativa viatza pe teren eo asa as face mias da viatza pt VENUS si pe urma mas gandi la bani ....poate odata si odata o sa jok la VENUS si voi da tot ce pot ..am jucat si eu cu inca un junior dar doar in amicale cu brezoi si potcoava dar nam aratat tot ce putem
    bft VENUS...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .