sâmbătă, 11 mai 2019

CINE E PE PRIMUL LOC?

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Victoria Chirnogi (juniori) 6-1 (Minea 3, Mirica, Zane, Al. Ion)


     Derby de zile mari la Independenta, unde echipa de juniori a sustinut meciul, probabil decisiv, pentru castigarea unui nou campionat.
Era singura sansa pentru ca cel mai titrat club din judet sa obtina un trofeu in acest sezon si sa-si salveze onoarea.
Adversarul, Victoria Chirnogi, unul traditional, venea la Independenta si la adapostul unui meci tur castigat la diferenta mare, insa care a avut si putin folclor.
Oaspetii au avut parte insa de mai multe surprize, in primul rand tactice, pe care nu le-au putut contracara sub nicio forma.
Si copiii lui Dan Giurcan si Daniel Condei nu au dezamagit, au jucat cu ambitie, daruire si seriozitate pana in ultimul minut al meciului. Nu numai ca si-au doborat adversarul, dar au reusit o “remontada perfecta”.
Scorul final 6-1, asigura si mai mult avantajul echipei noastre in eventualitatea unei egalitati la puncte in finalul campionatului.
De mult timp, o echipa de juniori a Venusului nu s-a batut atat de tare pentru o victorie pe care si-au dorit-o si muncit-o astfel incat sa nu mai fie dubii privind echipa mai valoroasa.
Mai sunt cateva meciuri care, tratate cu seriozitate, ne pot aduce mai aproape de visul mult asteptat – titlul de campioana judeteana la juniori.
Este ceva in ADN-ul Venusului care ne face sa jucam in continuare la nivel inalt si din cand in cand sa mai “salvam turma”. Venus nu poate termina un sezon fara vreun trofeu in vitrina, astfel ca toate eforturile conducerii, ale jucatorilor, ale staff-ului tehnc si ale suporterior sunt rasplatite la final.
Multumim baieti si felicitari pentru inca o partida de neuitat, pentru ambitie si spirit de sacrificiu si pentru ca mentineti numele clubului in continuare la cel mai inalt nivel!

Nota: Sambata 11.05.2019 rezultat final Victoria Chirnogi (juniori) – Victoria Lehliu (juniori) 1-5. Titlul este tot mai aproape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .