sâmbătă, 13 aprilie 2019

RATARI PENTRU CINCI MECIURI!

Spicul Valcelele (juniori sau nu..) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 0-2 (Axentuta, Barbu)



     Pe o vreme de toamna tarzie, copiii lui Dan Condei si Danut Giurcan au reusit sa treaca de un adeversar incod si artagos, muli mai clar insa decat o arata scorul.  
Singurii adversari reali pe teren au fost vantul si lispa de concentrare, altfel probabil ca degetele de la doua maini nu ar fi ajuns sa numaram golurile.

Este insa o problema pe care juniorii echipei noastre trebuie sa o rezolve, in alte meciuri fiind posibil ca dintr-o singura ocazie sa trebuiasca sa marcheze doua goluri. 
Indiferent de adversar, toate meciurile trebuiesc tratate serios pana in ultimul minut.
     Sambata copiii trebuie sa dovedeasca ca au inteles acest lucru, deoarece la Independenta se deplaseaza un adversar traditional, Dunarea Ciocanesti, iar victoria Venusului este absolut necesara.

Precizari importante: totdeaua la nivelul staff-ului tehnic al echipei de juniori Venus Independenta au fost promovati si incurajati sa participe copii din localitate. Acestia au avut prioritate in cadrul echipei, lucru care le-a fost transmis de fiecare data.  In acest moment, echipa de juniori Venus Independenta este alcatuita in majoritate din copii din alte localitati din cateva motive evidente si obiective:
 - numarul mic de copii din Independenta care vor sa practice acest sport (lucru dovedit si in cadrul unor asa zise preselectii realizate);
 - dorinta unora dintre copiii din Independenta de a se prezenta doar la meciuri si de a fi titulari incontestabili, iar daca se poate sa nu fie inlocuiti pe parcursul partidei; de asemenea, "sensibilitatea" acestora cand li se reproseaza greselile pe parcursul partidelor;
 - dar cel mai important este ca perspectiva promovarii lor la echipa de seniori este una ce tinde spre zero. Acest lucru este evident din moment ce varfurile generatiei ce a incheiat junioratul in anul 2018 au fost neglijate si exilate de specialistii in domeniu. Acesta este principalul pentru care un copil doreste sa joace la Venus..promovarea la echipa de seniori. Cine nu intelege, nu (se) pricepe.

     Multumim pentru sustinere si sa ne revedem cu bine sezonul urmator, poate cu un lot de 22 sau macar 15 jucatori originari din Independenta. 

Succes copiii!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .