duminică, 1 iulie 2018

VISUL DEVENIT REALITATE!

C.S. Blejoi - VENUS INDEPENDENTA 1-1 (Ene)


     Dupa un meci tur perfect, Venus si-a respectat statutul de favorita si a rezolvat cu stil dubla pentru promovarea in liga a III-a.
Desi sapatmana premergatoare partidei retur a fost una agitata, cu speculatii de tot felul, jucatorii Venusului au tratat cu seriozitate meciul si au dat peste nas contestatarilor si barfitorilor de profesie.
Cei aproximativ 150 de suporteri veniti de la Independenta si-au sustinut permanent echipa si au aratat ca intreaga comunitate calaraseana crede in promovare si o doreste.
Gazdele anuntau un meci mare si sustineau ca vor face tot ce le sta in putinta pentru a rasturna situatia, apeciind ca scorul din tur a fost doar un accident.
Si s-au tinut de cuvant, apeland la aproape toate tertipurile legale/ilegale, morale/imorale, sportive sau total anitsportive. Au intalnit insa oameni cu caracter, jucatori motivati in primul de rand performanta pe care urmau sa o realizeze si care, totodata, nu pleaca urechea la trucuri ieftine de barbugii. Vremea cooperativelor a trecut de mult!
     
     Pe un teren ce mustea de apa, dupa o prima repriza echilibrata, gazdele au reusit sa intre in avantaj la pauza gratie unui gol frumos, dar venit totusi ca rod al intamplarii.
Suporterii gazdelor asteptau revenirea, insa repriza secunda  a apartinut aproape in totalitate echipei noastre. Venus a intrat hotarata pe teren si a reusit egalarea prin Marius Ene, la capatul unei faze bine creionata. Si aici totul s-a incehiat pentru echipa gazda. Venus a controlat cu autoritate restul partidei si a ratat numeroase ocazii, putand repeta lejer scorul din partida tur.
Finalui meciului a insemnat o noua hora a bucuriei, a descatusarii si a sentimentului de treaba dusa cu succes pana la capat.

     Sigur, liga a III-a inseamna altceva. Resposabilitate si seriozitate, organizare mai riguroasa, lot mai complet si, poate in primul rand, eforturi financiare mai mari. Conducerea clubului poate face fata acestor provocari, fiind obligata sa incerce macar un an in liga a III-a, altfel toate eforturile au fost zadarnice.
Intreaga comunitate trebuie sa se uneasca si sa sprijine clubul, fiind visul fiecarui “codean”  sa-si vada echipa intr-un esalon superior. Pana la inceperea noului campionat trebuie sa ne bucuram, sa nu uitam ca visul a devenit realitate.
     Venus trebuie sa traiasca clipa si sa nu uite ca a realizat o mare performanta. Apoi sa se trezeasca si sa continue munca, avand posiblitatea sa reprezinte la fel de bine echipa si comunitatea si in sezonul urmator.

     La revedere Liga a IV-a, bun venit Liga a III-a!

  Noi suntem VENUS INDEPENDENTA – ne vei recunoaste ca BARCELONA  DE CALARASI!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .