duminică, 24 iunie 2018

LE-AM DAT MANUSA!

BARAJ PENTRU PROMOVARE IN LIGA a III-a - meci tur

VENUS INDEPENDENTA - C.S. Blejoi 5-1 (M. Stefan 2, Borbely, Rusie, Stoica)


     Primul meci al dublei de baraj pentru promovare in liga  a III-a a insemnat in cele din urma un rezultat excelent pentru echipa noastra.
Desi pleca cu sansa a doua, Venus Independenta si-a distrus adeversara directa si are acum prima sansa la promovare.
     Dupa o prima repriza echilibrata, cu oaspetii parca putin mai “legati”, Venus a luat meciul in serios si a jucat la adevarata valoare. Doua schimbari inspirate la pauza au dat mai multa culoare jocului ofensiv si Venus nu a iertat. Si-a atacat adversarul pana in ultimul minut si a demonstrat ca isi odreste cu adevarat promovarea.

     Succesul poate parea neasteptat, insa pentru cunoscatori doar diferenta foarte mare de pe tabela este de luat in seama. Venus este clar echipa mai buna, mai experimentata, cu jucatori care pot decide singuri un meci. Cand ii ai in echipa pe Borbely, Epaminonda, Stefan, Vincene (si toi ceilalti artisti) nu poti fi catalogat victima sigura. La asta se adauga entuziasmul conducatorilor si al unei comunitati, care vor sa-si vada echipa in sfarsit intr-un esalon superior.
     Oamenii au umplut “Venus Arena” si au asistat la un spectacol exatraordinar. Toti se gandesc insa ca urmeaza un meci retur, pe care trebuie sa il tratam cu la fel de multa seriozitate. Abia atunci calificarea poate fi rezolvata deplin.

     Poate nu este cazul inca sa povestim nepotilor acest meci, dar ei vor afla ca, intr-o sambata de iunie, Barcelona de Calarasi  a fost la inaltime, a jucat ca o campioana adevarata si a facut spectacol. La final VICTORIE!

   Felicitari Venus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .