marți, 9 mai 2017

I-AM SURCLASAT!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Dunarea Ciocanesti (juniori) 6-3 (Ursaru 3, Dasa, Mirica Nicusor, Lazar)

     Elevii lui Dan Condei si Danut Giurcan au predat o noua lectie de fotbal rivalilor traditionali si au reintrat serios in lupta pentru primul loc.
Venus a inceput perfect, a deschis socrul in minutul 1, insa a cedat foarte usor restul primei reprize cand s-a vazut egalata si condusa cu 1-2. A venit minutul 40, cand un jucator al oaspetilor a fost eliminat absolut correct pentru lovire fara balon.

Repriza secunda  a insemnat revenirea echipei campioana en-titre, pana la final copiii marcand de 5 ori si dovedind ca daca joaca fara trac, fara teama pot invinge pe oricine.
Au existat si momente tensionate, oaspetii reclamand mai multe faze litigioase, fara temei insa.

Ce trebuie clarificat, pentru a nu mai exista comentarii fara sens:
- penalty-urile acordate Venusului au fost fara dubii, iar daca cineva crede contrariul ar trebui sa consulte un oftalmolog sau regulamentul de fotbal;
 - a existat lascorul de 3-2 pentru Venus, o faza neclara in careul echipei noastre, cu un posibil penalty pentu oaspeti, neacordat insa. S-a facut totusi 3-3 in urma unei faze rusinoase, cu o echipa oaspete lipsita de fair-play, dar ne abtinem sa detaliem;
 - golul de 2-1 pentru oaspeti a fost precedat de un hent al atacantului oaspete, despre care insa nimeni nu sulfa nimic;
 - ne pare rau sa o spunem, dar unii dintre adversari s-au comportat total inadecvat, uitand ca se afla pe un teren de sport, intr-o competitie pe care trebuie sa o respecte si in care trebuie sa-si respecte adversarul.  Rezultatele s-au vazut la comisiile de disciplina.

     Felicitari echipei noastre, insa nimeni nu trebuie sa uite ca Venus mai are de disputat inca patru finale, meciuri extrem de dificile, ce trebuiesc tratate la fel de serios.

     Ca si in sezonul precedent cheia succesului este una singura – multa munca si putin noroc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .