luni, 5 septembrie 2016

PENTRU MORAL!

Stefan cel Mare - VENUS INDEPENDENTA 0-4 (Manofu 2, Minea, Radu Ionut)

     Asa cum am anticipat, meciul de la Stefan cel Mare s-a dovedit ocazia ideala pentru ca Venus sa-si recapete moralul, dupa socul etapei precedente.
Elevii lui Ilie Zeciu au controlat partida inca de la inceput, proportiile scorului fiind pastrate in limite decente de catre portarul gazdelor si de lipsa de concentrare a jucatorilor echipei noastre.
Venus a deschis scorul prin Minea Marius, noul diamant al echipei, produs 100% al centrului de juniori din Independenta.  De altfel, Minea fost cel mai bun jucator al Venusului, extrem de dezinvolt si eficient, punand in umbra alti coechipieri cu CV-uri mult mai stufoase. A fost insa doar un prim meci, unul usor iar tanarul nostru jucator trebuie sa munceasca in continuare pentru a se mentine la un nivel ridicat.
Golul doi a venit in urma unei combinatii intre varfurile echipei - Chirita si Ionut Radu, cel din urma marcand primul gol in tricoul Venusului. Cu toate acestea, cei doi atacanti nu au prins o zi fasta, in jocul lor fiind vizibile multe stangacii.
Venus a ratat de multe ori incredibil si a reusit golurile trei si patru prin Manofu, spre finalul partidei. Ilie Zeciu a demonstrat ca are fler si l-a pastrat pe acesta in teren pe toata pe durata partidei. "Gurile rele mai spun ca, la Stefan cel Mare, retelele de telefonie mobila nu functioneaza in conditii optime!!!"  

Venus intalneste joi pe teren propriu echipa din Valcelele, un adversar traditional. Desi la prima vedere pare o echipa abordabila, formatia vizitatoate stie sa se motiveze, unul dintre obiectivele acesteia la inceput de sezon fiind sa invinga cea mai puternica echipa din serie – Venus Independenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .