duminică, 14 iunie 2015

FESTIVAL DE GOLURI!

Spicul Roseţi (juniori) - VENUS INDEPENDENŢA ( juniori) 5-5 (Ursaru 3, Anton, Popa)



     Juniorii echipei noastre au încheiat acest sezon cu un meci extraordinar, o bună propagandă fotbalului care dă speranțe suporterilor pentru noul sezon. O evoluție foarte buna pe faza ofesivă  și una oarecum modestă în defensivă, așa cum a fost întregul sezon al echipei.
 Elevii lui Cristi Cinaru și Dan Giurcan au dovedit poftă de fotbal, însă au rămas din nou datori în apărare și mai ales la nivelul porții, unde gafele au fost constante în acest sezon.
La Roseți, Venus a arătat a echipă atât cât a lăsat-o brigada de arbitri, oamenii în negru fiind coautori la egalul scos de gazde la ultima fază a meciului.
Echipa de juniori a Venusului a trecut cu bine de un sezon care nu a  început sub cele mai bune auspicii. În vară echipa s-a reinventat, au apărut nume noi atât la nivelul lotului cât și la cel al băncii tehnice. Cu multă muncă și pasiune însă echipa reușit o clasare meritorie și multe evoluții la nivel înalt.
Ceea ce rămâne este mulțumirea că echipa a fost formată în proporție de 90% din copii ai comunei Independența, la partida câștigată la Borcea primul 11 fiind format în totalitate din copii crescuți de Venus Independența (aici îl includem și pe Anton, cel care a început fotbalul la Venus).
O bilă neagră pentru acei mărginași, mari cunoscători de fotbal (locuitori ai comunei!), care sezonul trecut se plângeau de numărul mare de copii originari din alte localități care alcătuiau echipa de juniori, iar acum nici nu s-au sinchisit să se deplaseze la stadion, măcar pentru o singură partidă.
Interesul echipei de juniori este în primul rând de a crește fotbaliști pentru echipa de seniori. În acest sezon Chiriță Cristian a făcut marele pas, reușind evoluții foarte bune alături de Borbely și Badea. Sezonul următor se așteaptă explozia altor tineri fotbaliști care au nevoie doar de încredere  să poată demonstra că au valoare. Atunci toți cei care se ocupă de destinele echipei de juniori se pot declara mulțumiți, împliniți și pot considera că munca lor nu este în zadar. În fond, totul este pentru binele echipei.

Juniorii  Venusului trebuie să continue munca începută, să fie serioși și să aibă încredere în deciziile și sfaturile conducerii tehnice. Și să nu uite că singura echipă care reprezintă comuna este VENUS INDEPENDENȚA!

În speranța că noul sezon va fi din nou unul reușit, felicităm copiii și conducerea tehnică (Dan Giurcan – director tehnic, Cristi Cinaru – antrenor retur, Claudiu Șerban – antrenor tur) pentru rezultatele obținute în sezonul competițional 2014-2015!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .