duminică, 4 mai 2014

ÎNCĂ UN PAS SPRE TITLU!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Dunărea Grădiștea (juniori) 8-1

     Copiii antrenați de Dan Giurcan și Lili Radu au făcut sâmbătă încă un pas spre caștigarea titlului de campioni județeni. Adversarii s-au ținut bine aproximativ 20 de minute când au reușit să pună în pericol poarta lui Ioniță și au egalat la unu după ce Tudor Bogdan deschisese scorul.
     Ceea ce a urmat o arată chiar scorul final. Treziți la realitate și conștientizând că nicio partidă nu este câștigată dinainte, juniorii Venusului s-au năpustit asupra adversarilor și până la pauză au mai înscris de 3 ori.
     Repriza secundă a reprezentat un util meci de pregătire, cei doi antrenori rulând întreg lotul avut la dispoziție iar copiii permițându-și să facă și spectacol.
     O bilă gri se acordă din nou arbitrului de centru, neexperimentat și speriat care a greșit de multe ori defavorizând cele două echipe, dar în special fotbalul.
     Sâmbătă Venus se deplasează la Dor Mărunt într-o partidă mai grea decât o arată calculele hârtiei. Orice echipă este dornică să încurce liderul clasamentului în special când evoluează pe teren propriu. Înainte de derby-ul cu Mănăstirea copiii noștri trebuie să câștige această partidă și abia apoi se pot gândi la ceea ce urmează.
     Jucătorii trebuie să strângă rândurile pentru aceste ultime etape, să se comporte din nou ca o echipă și să lupte până a capăt. Aceasta este cheia succesului în acest final de campionat.  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .