duminică, 29 mai 2011

ONOAREA NU-I CARACTERIZEAZA ... DALGA PIERDE LA MASA VERDE !

                                                                          VENUS FINALISTA !

Se scria in saptamana premergatoare meciului intr-un ziar calarasean, Venus – Dalga, 20 vs. 3 ani de fotbal, facand referire la varsta celor doua echipe in fotbalul judetean. Sambata s-a demonstrat exact ce titra acel ziar, nu era vorba de anii grei petrecuti de Venus in liga a 4-a, ci de mentalitate, o mentalitate la care echipa din Dalga probabil nu va ajunge niciodata (asta daca nu se va desfiinta in urmatoarele zile).
In fotbal banii nu inseamna totul, mai presus de ei sta onoarea, caracterul fair-play`ul plus respectul fata de competitia unde esti angrenat, la Dalga nu gasim nimic din cele mentionate mai sus.
Dupa tot circul creeat de conducerea Dalgai la meciul tur (atat pe teren cat si la comisii dupa partida), au decis ca nu este cazul sa mai participe la meciul retur, motivele nefiind date publicitatii nici pana in ziua de azi.
De cealalta parte, la Potcoava meciul era asteptat de 400 de fani alimentati cu fulare, steaguri, tobe, goarne, gata sa-si sustina echipa din primul pana in ultimul minut, exact ca la meciul din tur acolo unde au fost doua autocare cu fanii ai Venusului, creand o atmosfera de neuitat.
La Independenta se joaca fotbal, nu se confunda cu boxul, cei 11 titulari ce urmau trimisi in teren de Ilie Zeciu asteptau cu nerabdare sa dea o lectie de fotbal celor din Dalga, sa arate fotbal in stare pura, asa cum doar la Venus se poate.
Lumea era uluita, astepta acest meci de la inceputul campionatului, un meci care nu s-a mai disputat pentru ca oierul Prevenda si-a luat jucariile (legitimatiile) si a plecat. E pacat, dar astfel de echipe nu ar trebui sa mai puna piciorul pe gazonul din liga a 4-a.

Venus a lansat deja invitatiile pentru saptamana viitoare, pe stadionul central din Calarasi acolo unde se va juca finala campionatului, o finala ce le va pune fata in fata pe “Barcelona judetului” contra revelatiei Progresul din Fundulea, meciul urmand sa inceapa la ora 17.00
Briliantele promit, asa cum si-a obisnuit fanii in acest sezon, la sfarsitul meciului echipa sa petreaca impreuna cu fanii vazandu-si obiectivul implinit, barajul de promovare.

32 de comentarii:

  1. s-a adeverit, echipa din dalga nu s-a prezentat de frica sa nu incaseze multe goluri

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand dau de greu ,fug.....cu Unirea 2009/2010,dupa ce i-a injurat si batut la dalga la unirea nu s-au mai prezentat,cu fundulea retur 2010/2011 dupa ce la sfarsitul jocului i-au batut mar inclusiv pe conducatori ,iar acum cu independenta au procedat la fel.Pentru asta merita exclusi din competitii pentru sfidarea acestora si a adversarilor.A.J.F. Calarasi ce zice ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Conducerea echipei venus s-a straduit sa asigure disputarea unui meci in conditii optime,cheltuind bani pentru amenajarea unui teren de fotbal cu ,conditii de joc din cele mai bune,mobilizand suporterii sa vina la meci in numar cat mai mare pentru a face atmosfera si a incuraja echipa ,cumparand steaguri,fanioane,goarne etc. si cand te asteptai mai putin in loc sa vezi un joc de fotbal vezi niste lasi care au dezamagit pana si pe pensionarii de 70 de ani care s-au deplasat cu biciletele la Potcoava sa-si vada echipa din localitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, eu sunt din Dalga, stabilit in Bucuresti.
    In primul rand vreau sa va felicit pentru initiativa de a face acest blog. Am citit, m-am documentat si sunt de acord ca n-a fost fair-play ca cei din Dalga sa nu se prezinte la meci, indiferent de incidentele care sau intamplat la meciul tur sau care ar fi fost rezultatul. Mai ales ca la Potcoava, din cate am citit, se astepta o atmosfera de sarbatoare.
    Sunt curios cum comentati voi ceea ce scrie Observatorul de Calarasi despre prima mansa cu Dalga?
    Mai jos este un fragment din articol:
    "Oficiali din Dalga au adus dovezi că Venus ar fi folosit un jucător pe fals. Este vorba de George Bujanschi, care a jucat la Venus în acest retur fără a avea acceptul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Călăraşi. Pe carnetul său de joc nu apare viza forului judeţean. Ultima parafă a jucătorului apare din 2010 când acesta activa pentru o echipă din judeţul Ialomiţa.

    AJF-ul şi Comisia de Disciplină s-au cam “bâlbâit” în a lua o hotărâre încă de la începutul săptămânii. Abia ieri (26.05.2011), după ce oficialii echipei din Dâlga au venit cu dovezile, AJF-ul a luat o decizie. Fotbalistul care juca la Independenţa a fost iniţial suspendat pentru că l-au prins cu mâţa-n sac, dar scorul a rămas acelaşi înregistrat în tur (1-1). "

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo,Independenţa!Sunt măndră pentru rezultatele voastre şi sper să faceţi o figură frumoasă şi sâmbătă în meciul cu Fundulea!Merită o ,,bătăiţă" pe care s-o ţină minte pentru că prea se cred mari fotbalişti deşi rezultatele lor nu sunt tocmai de luat în seamă!Vă ţin pumnii şi vreau să nu mă dezamăgiţi!Demonstraţi că vă meritaţi pe deplin titlul de ,,Barcelona" judeţului!Multă baftă!

    RăspundețiȘtergere
  6. In curand vom demonta toate falsurile in acte care le-au facut cei din conducerea Dalga.

    RăspundețiȘtergere
  7. blatu cu unirea cum e?oricum va dam 3 sambata .hai fundulea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ai fi vazut meciul nu ai mai spus ca a fost blat, dar din fotoliu e usor sa tastezi si sa-ti dai cu parerea domnule "anonim".

    RăspundețiȘtergere
  9. anonimule...din fundulea...care afirmi de blat,de domnul arbitru ADAM PROFESOR SE SPORT IN "ORASUL"FUNDULEA NU VB NIMIC ...CUM A ARBITRAT UNIREA-FUNDULEA...........

    RăspundețiȘtergere
  10. Pt. anonimul care cere lamuriri despre contestatia depusa de Dalga: In curand se va dovedi ca cei de acolo au incercat sa insele lumea cu documente nu neaparat false, ci mai degraba incomplete. Ajf-urile din Calarasi, Ialomita si Constanta au lamurit problema astfel ca acea contestatie nu are temei. Aceste lucruri vor fi demonstrate cu acte de conducerea echipei Venus precum si de AJF Calarasi. Pentru alte detalii blogul echipei va sta la dispozitie. Succes Venus sambata!

    RăspundețiȘtergere
  11. vad ca un bulangiu tot insista ca la meciul dintre venus si unirea a fost blat.pai blat pt ce.?!pt ca venus era pe 1 iar unirea pe 3 la o diferenta considerabila de locul 4.asa ca ciocu mic bai invidiosule.independenta nu a facut si nici nu o sa faca blaturi cu alta echipa din judet.asa ca ia'o in gura cum stii tu mai bine ca am auzit ca iti cam place.scuze limbajului meu dar cu asa oamenii nu poti vb.

    RăspundețiȘtergere
  12. sa i-o dai lu mata in gura.

    RăspundețiȘtergere
  13. FORZZA FUNDULEA,va rupem capul sambata,independenta e un sat plin de mosi si babe,toti jucatorii sunt din calarasi,in schimb la fundulea sunt toti de la noi din oras

    RăspundețiȘtergere
  14. care jucatori e din fundulea ma eveti 3 sferturi din bucuresti ,dar care cap o sa fa umilim a-ti umblat numai cu bani cumparati meciurile nu ii bateati voi pe sohatu nici in cele mai frumoase vise cu puscaria aia de echipa sambata jucati cu barca o sa luati de la 3 in sus

    RăspundețiȘtergere
  15. http://sportcalarasean.ro/archives/5602

    Finala judeţeană / Venus se pregăteşte de sărbătoare

    RăspundețiȘtergere
  16. cand a-ti jucat cu manastirea acasa nu sa oprit meciul decat dupa ce a-ti egalat.ce sa ne rupeti capul, ca va dam 4, si voi santeti un oras mai mic decat un sat.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. ECHIPA VIITORUL SOLDANU VA UREAZA MULT SUCCES IN FINALA!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut Ionut, eu sunt Anonimul din Dilga (Marian) ... va doresc mult succes in meciul cu Fundulea si sper sa ajungeti in liga a III-a asa cum va doriti!

    RăspundețiȘtergere
  20. sper sa ne intalnim la baraj baieti,multa bafta... fortza eolica baia

    RăspundețiȘtergere
  21. http://cseolicabaia.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  22. parca mai bine da un meci de baraj Venus Independenta-Eolica Baia.Sa vedem un meci intre doua campioane adevarate si spectacolul sa primeze.Va asteptam la Constanta.BAFTA cu Fundulea

    RăspundețiȘtergere
  23. venus independenta4 iunie 2011 la 11:54

    multumim pentru comentariu si noi ne dorim o confruntare adevarata cu echipa dumneavoastra mai ales ca sinteti neinvinsi pt. noi este o provocare ne vedem pe litoral.

    RăspundețiȘtergere
  24. speram sa ne intalnim la baraj si sa avem parte de un meci frumos,in care fair play-ul sa primeze atat in teren cat si in tribune...bafta in meciul cu Fundulea...

    RăspundețiȘtergere
  25. cu cat ati castigat azi q fundulea?

    RăspundețiȘtergere
  26. 3-1 PT VENUS DAR AM RATAT OCAZII RARISIME

    RăspundețiȘtergere
  27. bravo voua ... ne vedem la baraj baieti ;)

    RăspundețiȘtergere
  28. eolica baia ... detasat

    RăspundețiȘtergere
  29. foarte interesant materialul... insa la baraj mare atentie.. Eolica este campioana judetului Tulcea de 3 ani la rand si a castigat de 2 ori barajul..anul trecut chiar la un scor urias... ca sa nu mai zic de sponsorul Eolica.. eolienele..si de jucatorii f. buni..unii veniti de la scoala lui Ghe. Hagi...etc... pronostic: Eolica va castiga!

    RăspundețiȘtergere
  30. Eolica Baia..21 meciuri.. 21 victorii...133 goluri marcate, 28 primite... meciuri la baraj: 2009. 2-1 cu Viitorul Ianca, 2010. 8-2 cu Victoria Tandarei... cu suporteri in 3 judete... Tulcea, Constanta si Bucuresti.. cu un suport financiar si o mare comunitate de aromani... atentie Venus.. Constantaaaa VENIM!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. maine va fi un spectacol totaaaaaaal la constanta din partea eolicii ;) stim asta... fortza eolicaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .