duminică, 13 februarie 2011

VENUS FACE RAVAGII IN JUDETUL CONSTANTA !!

AXIOPOLIS CERNAVODA - VENUS 0-3
                    (Ilie, Vlad, Muha)


Dupa ce a invins selectionata judeteana acum o saptamana, Venus mai face o victima in amicale, de data aceasta Axiopolis Cernavoda a fost tinta Independentei, echipa aflata pe locul 3 la sfarsitul turului in judetul C-ta . Odata cu transferurile perfectate , Venus obtinand acum doua saptamani semnatura a trei fosti componenti ai Axiopolisului (Ilie Marin, Bujanschi George si Vlad Gabriel) s-a legat si o relatie de prietenie intre cele doua formatii, astfel au ajuns briliantele sa joace un amical departe de casa, un amical ce a surprins multa lume a fotbalului.
S-a vazut si de aceasta data ca oamenii aflati in conducerea Independenei se pricep la fotbal si implicit la trasferuri, golurile Venusului fiind marcate in intregime de noii veniti, parand astfel sa spuna prin reusitele lor ca "Barcelona judetului" nu s-a inselat atunci cand au insistat pentru aducerea lor in cutea Independentei.
Fostul junior al Vasluiului Muha Alexandru a reusit al doilea gol al sau de la transferul la Independenta,  Ilie Marin si Vlad Gabriel si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor, ucigandu-si fosta echipa, cei doi marcand cate un gol de fiecare.

Sambata, echipa lui Zeciu mai joaca inca un meci de pregatire inainte de plecarea in cantonamentul de la munte, Soimii Unirea sau Pestera (primul loc in jud. C`ta) se afla in pole-position pentru un meci amical, urmand ca in cursul saptamanii conducerea impreuna cu antrenorul sa decida viitoarea adversara.

"Suntem abia la inceput, pe un drum bun, avem semne bune ca relatiile de joc incep sa se inchege din ce in ce mai bine dupa aceasta campanie de transferuri. Mai ne dorim un joc amical inainte de plecarea in cantonament de peste o saptamana." -  a declarat Ilie Zeciu, antrenorul briliantelor.

9 comentarii:

  1. BRAVO VOUA BAIETI. SE PARE CA SUNTETI CEA MAI PROFESIONISTA ECHIPA DIN JUDET, IN TOT CE FACETI. FELICITARI SI SA AUZIM NUMAI DE BINE

    RăspundețiȘtergere
  2. daca puteti luati amicalu cu pestera o echipa buna care sigur va va pune probleme

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi puteti spune si mie cine a marcat cu Unirea? Va rog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Coman din lovitura libera si Ilie (noul venit)

    RăspundețiȘtergere
  5. musty dami si mie id tau si sau ial pal meu u ronaldo.ilie

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma penibililor!!! :)) cum puteti voi sa zice ca Independenta voastra fece ravagii in judetu` Constanta?? A-ti invins Cernavoda de la care in iarna au plecat vreo 7-8 jucatori..titulari printre care si aia 3 care au ajuns la voi.. pai Pestera intru-un amical cu ei le-a dat 12-2 ma la sfarsitu lunii februarie .. ai naibi taranusi ce sunte-ti .. va descalta Baia la baraj si va potolesc

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .