duminică, 20 februarie 2011

BARCELONA JUDETULUI MAI FACE O VICTIMA IN AMICALE...

               VENUS - SOIMII 2-1
           ( Coman, Ilie M. / Fenghea )

De maine, Venus spune "pa" judetului Calarasi. Briliantele se vor afla timp de o saptamana intr-un cantonament montan de 4 stele (****), pregatindu-se in liniste pentru returul ce abia sta sa inceapa. Inainte de asta, trupa lui Ilie Zeciu a mai jucat un amical, in compania Soimilor din Unirea, dorind a mai spala din rusinea rezultatului uluitor din turul campionatului, atunci cand Unirea invingea Venus la un scor de neprezentare, administrandu-i astfel primul si ultimul esec din campionat.
De data aceasta s-a impus Venus, scor 2-1 intr-un meci disputat la Modelu pe terenul sintetic din complexul stadionului Prefab. Golurile Independentei fiind marcate de Coman Catalin din lovitura libera , respectiv noua senzatie a "Barcelonei judetului" Ilie Marin, venit de la Axiopolis Cernavoda, acesta din urma fiind si golgeterul echipei in amicale, marcand nu mai putin de 5 goluri in 3 meciuri jucate in tricoul Venusului.

De remarcat este faptul ca la inceputul partidei conducerea Venusului si-a decorat  fosta glorie a Independentei, Bica Marian cu "Gradul I Cavalerie" in culorile echipei din Independenta. Magia Neagrea, asa cum este alintata de fanii echipei unde a activat pana acum 1 an, cu lacrimi in ochi a declarat urmatoarele: "Vreau sa le multumesc tuturor carora au crezut in mine, sper ca nu i-am dezamagit. Aceasta distinctie reprezinta o mare bucurie in sufletul meu, bucurandu-ma nespus de mult ca evolutiile mele nu au fost uitate de catre suflarea Venusului. Sper ca pe viitor sa ma regasesc si eu in proiectele echipei.Va multumesc !" - a fost ultimul cuvant rostit de Marian, barbia tremurandu-i serios.


LOTUL CE VENUS IL VA DEPLASA IN STAGIUL DE LA MUNTE :

Portari : Craciun Marian, Condei Daniel
Fundasi : Coman Catalin, Cinaru Cristian, Tarabaseanu Daniel, Badea Benone Gabriel, Gani Alexandru
Mijlocasi : Petcu Ionut, Brasoveanu Marius, Mustata Florin, Furdui George, Vlad Gabriel, Oprea George
Atacanti : Popa Bogdan, Bujanschi George, Ilie Marin, Baraitaru Caludiu, Oprea Adrian

Singura absenta din tabara Independentei, jucatorul ce nu a putut face deplasarea cu echipa din cauza unei accidentari urate la glezna stanga este Oprea Aurelian (Riciu), care rateaza in totalitate acest retur de campionat.

9 comentarii:

  1. Ce rau e ca Riciu era cel mai iubit jucator de catre fani!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. un interviu mai amanuntit destre urmatorii jucatori se poate: george furdiu, gabi badea, cristi cinaru si bineinteles florin mustata.ma ref la activitatea profesionala, la viata personala, la planurile de viitor, detalii picante de la inceputul carierei de fotbalist, etc. va multumesc! multa bafta pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  3. Venus Independenta3 martie 2011 la 22:54

    ne poti spune de ce vreti un interviu mai amanuntit cu jucatorii pe care i-ati enumerat mai sus.iar daca noi consideram ca merita dupa ce ne dati raspunsul poate o sa va onoram cu aceste interviuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. tinand cont ca sunt un suporter al echipei doresc mai multe amanunte despre preferatii mei. sa precizez cu sunt de sex feminin, nu sunt barbat.acum tu esti baiat inteligent si iti dai seama de ce am cerut informatii.cei enumerati de mine sunt pe placul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunteti o echipa cu site, dar lipseste o galerie foto din timpul meciurilor, din cantonament.parerea mea ca ar trebiu sa tineti cont.bafta multa in campionat si sa promovati in C

    RăspundețiȘtergere
  6. dar cine este mai pe placul tau domnisoara din jucatorii enumeratii de dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere
  7. toti jucatorii enumerati sunt pe placul meu.fiecare este special in felul lui

    RăspundețiȘtergere
  8. riciu e cel mai dragut juktor...parerea mea:x

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .