luni, 4 iulie 2016

FENOMENUL NU MOARE!

     Ciudat sezon pentru Venus Independenta. Echipa a castigat titlul de campioana judeteana la seniori si juniori si a fost la un pas de castigarea barajului in liga a III-a, insa lumea parca este in continuare nemultumita. De ce oare? Pana la urma, dincolo de eforturile fiananciare deosebite, sezonul a fost unul foarte bun.  
Si totusi, prin targ se vorbeste tot mai des despre un viitor sumbru pentru echipa, cu investitii mai mici si obiective pe masura. Nu stim ce inseamna “prin targ”, dar astfel de zvonuri au fost imprastiate si de “iubitori” ai echipei, nu se stie cu ce interes.

TOTUL ESTE INSA FALS.

     Oamenii din Independenta iubesc fotbalul, iubesc doar Venus Independenta iar echipa va continua sa existe pe aceleasi coordonate ca si pana acum.
Este nevoie insa ca echipa sa se reformeze cumva: sa renunte la cei care nu mai au chef de echipa - sa incerce ca in lot sa existe si inima, nu doar picioare, sa renunte la anumite “conflicte interne”, sa-si contureze o strategie pe termen lung si nu una in pripa, facuta pe genunchi, cu posibile rezultate pe termen scurt, dar neconvingatoare pe termen lung.
Nu in ultimul rand, sa se accepte ideea ca nu doar o persoana sau doua detin adevarul absolut legat de fotbal, trebuie sa ai deschidere si sa utilizezi tot ceea ce poate fi folosit in avantajul echipei.

Probabil ca este nevoie oarecum de exemplul echipei de juniori care s-a luptat un sezon la mijlocul clasamentului, a patimit, s-a mai facut si de ras, dar a muncit. Totul s-a facut cu sacrificii, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa inveti sa pierzi pentru a te bucura cu adevarat la victorii.
Stim ca avem “prieteni”, dar s-a demonstrat ca se pot obtine rezultate bune si prin “SMS, prin telefon, pe Facebook etc”. Uitati insa un lucru – totul a fost calculat iar rezultatele au venit mult mai repede si se pot vedea in vitrina cu trofee a clubului.

     Venus Independenta – Barcelona de Calarasi va continua sa existe, sa joace la cel mai inalt nivel indiferent de situatie si sa castige. O obliga fanii, adversarii, presa si istoria. Si o mai obliga o echipa de juniori care vrea sa arate ca Independenta inca mai poate creste fotbalisti buni.


SUCCES BERCELONA DE CALARASI IN SEZONUL 2016-2017!  

8 comentarii:

 1. Super scris! Forta Venus!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sintem cu venus peste tot.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pastrati cei mai buni jucatori si aduceti tineri.in 2-3 se piate face o echipa buna cu bani mai putini

  RăspundețiȘtergere
 4. Venus e un brand in județul Calarasi si așa o sa ramana

  RăspundețiȘtergere
 5. Venus e o stare de spirit. O echipa mare cu oameni care o iubesc si suporteri fanatici. Sa luam titlul si la anu.

  RăspundețiȘtergere
 6. Dati exemplu de tineri care pot juca la seniori.Sau vreti sa fiti ca Stefan cel Mare?

  RăspundețiȘtergere
 7. sint tineri care pot invata de la seniori asa cum chirita a invatat multe de la ei. nu pot fii titulari acum dar depinde doar de ei sa ajunga la seniori.de ce sa investesti in nuste rezerve care nu au valoare?

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu ai priceput nimic vlade.stai jos nota 4 mai invechitule

  RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .