duminică, 29 mai 2016

VISUL A DEVENIT REALITATE!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Unirea Dragalina (juniori) 3-0 (Chirita 3)


     Ce nebunie a fost sambata la Independenta. Echipa de juniori a clubului a castigat tiltul de campioana judeteana pentru a treia oara si drumul inceput in august 2015 a avut o finalitate de poveste.
Desi nu era cotata ca fovorita la inceputul campionatului, echipa noastra a castigat categoric un campionat pe care l-a dominat inca de la inceput. Rand pe rand, favoritele la titlu au fost spulberate iar pauza de iarna a gasit Venus in postura de lider. Atunci copiii visau frumos macar o iarna, insa visul s-a transformat in realitate la inceput de vara.
Venus si-a mentinut avansul fata de urmaritoare si a castigat un campionat pe care il astepta de ani buni si pe care a fost aproape sa il castige in urma cu doua sezoane.
La Independenta s-a muncit mult pentru acest titlu, desi scopul principal a fost si este in continuare cresterea jucatorilor proprii pentru echipa de seniori.
Meritul principal este in egala masura al jucatorilor, al antrenorului Daniel Condei (aflat la primul sezon ca antrenor!) si Danut Giurcan, nemuritorul din staff-ul echipei. Nmic insa nu s-ar fi putut reliza fara sprijinul conducerii echipei si al suporterilor.
     
     Despre ceea ce a fost in acest sezon la echipa de juniori vom revenit cu un material mai amplu, insa trebuie sa raspundem din nou celor care ne intreaba cu insistenta care a fost cu adevarat secretul succesului.
     Copiii, conducerea echipei, suporterii si toata Independenta cunosc secretul  – MULTA MUNCA SI PUTIN NOROC!


FELICITARI COPII SI LA MAI MARE!

4 comentarii:

  1. Bravo juniori. Independenta inca produce talente.

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo meritati toate laudele. copii sint viitorul

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo copiii sa va vedem la seniori ca meritati si aveti valoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari copii meritati respect sa invete si Gradistea.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .