marți, 27 ianuarie 2015

START 2015!     Sâmbătă pe terenul sintetic din cadrul complexului „PREFAB” Modelu, Venus a dat startul pregătirilor pentru returul sezonului 2014-2015.
     Partida a fost una ușoară, echipa noastră câștigând cu 9-1, deși din componență au lipsit mai mulți jucători (Voinescu, Borbely, Ene, Lambă).
    Sigur că adversarul de sâmbătă a fost unul modest, însă era necesară o partidă lejeră după o pauză de aproape două luni.
     Revelația partidei a fost juniorul Chiriță Cristian, produs 100% al echipei de juniori Venus Independența, care a reușit să înscrie de 4 ori. Astfel, Chiriță demonstreză că are nevoie doar de încredere și puțină răbdare, el reprezentând viitorul acestei echipe.
    Pentru Venus a jucat și tănărul Nicula, însă evoluția sa a fost neconcludentă, antrenorii urmând să ia o decizie probabil după următoarele partide amicale.
     Surprinde în continuare neplăcut dezorganizarea de la nivelul echpei. Venus a avut sâmbătă 4 rezerve, dintre acestea două fiind portari. Este o practică păguboasă, cu care din păcate am fost obișnuiți în ultimii ani chiar și în unele partide oficiale. Lotul ar trebui completat în astfel de momente cu juniori ai clubului, care au demonstrat că pot fi cel puțin „soluții de avarie”.
     Totuși, surse din cadrul clubului susțin că stafful tehnic a dorit să testeze rezistența fizcă a jucătorilor după vacanța de iarnă, unii dintre ei fiind amendați pentru kilogrmele în plus cu care s-au prezentat la reunire!
     Sâmbăta viitoare Venus întâlnește Dunărea Călărași în probabil cel mai greu test al acestei perioade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .