miercuri, 10 mai 2017

TREABA NETERMINATA BAIETI!

Cupa Romaniei

VENUS INDEPENDENTA - Agricola Borcea 2-3 - 10-11 dupa penaty-uri (Borbely 2)


     Partida de cupa a fost poate cel mai important meci al Venusului in sezonul de primavara. Finala urmeaza sa se dispute la Independenta iar prezenta echipei gazda in actul final era dorita de toti suporterii “codeni”. Neoficial, Cupa Romaniei era obiectivul trasat de conducere, in conditiile in care titlul parea decis, cel putin pana etapa trecuta.
     Venus a jucat insa slab, fara nerv, a gresit mult, si pe fondul unui arbitraj total potrivnic a pierdut in cele din urma la loteria penalty-urilor. Era clar ca partida nu poate fi una usoara, insa cu mai multa concentrare se putea obtine mai mult. Totusi, Venus a jucat acasa si suporterii sunt obisnuiti cu victorii in meciurile decisive.
Sunt multe lucruri de discutat dar vom puncta doar catev “ciudatenii”, care au usurat cumva sarcina oaspetilor:

-  Delegarea arbitrului Chitu, unul cunoscut ca favorizator al echipei din Borcea, cu puternice legaturi in localitatea mentionata. Acesta a arbitrat si partida din turul campionatului, cand a permis orice gazdelor dar a taiat orice elan Venusului. Este putin spus “curios” cum, la experienta lor, oficialii echipei noastre "s-au lasat pacaliti" 😉. Nu insinuam nimic 👎;
- Plecarea portarului Chirita in Anglia cu doar doua zile inainte de partida, momentul ales de acesta sa comunice decizia sa staff-ului echipei fiind unul total nepotrivit. In poarta a aparut Ciolan, cel care a aparat putin in acest retur, fiind scos pe nedrept din primul 11 in urma cu doua etape doar pentru a-i alina supararea “titularului de drept” Chirita. In mod normal, Chirita nu mai poate continua la Venus, insa poate pleca doar in conditiile impuse de catre club, care a facut eforturi importante sa il aduca in iarna;
- Pastrarea in teren a unor jucatori care nu au dat randament sau care au gafat decisiv pentru simplul motiv ca se vor supara, face doar rau echipei. Venus a castigat la Borcea fara mai multi titulari (Voinescu, Lamba, Dumitrica, Chirita), rezervele demonstrand ca nu sunt doar balast. Este o greseala repetata de-a lungul sezonului, care a adus si nemultumiri justificate in randul jucatorilor;
-   Tenisunea inutila indusa din nou de pe banca, in conditiile in care Venus avea nevoie de liniste, calm si concentrare.

     Si pentru ca jucatorii sunt totusi cei care au evoluat in teren sa ii tragem putin mai mult de urechi – fara suparare baieti, dar voi stiati ca meciul este tur-retur? La finalul meciului tur stiati ca totul se termina doar dupa meciul retur? Pai acum nu mai suntem “pretentiosi” ca atunci? Ce ar trebui sa facem noi suporterii si oficialii echipei acum? Sa va cerem inapoi banii…pe bilete?
Nu va deranjati nu ne intereseaza. Va aplaudam la victorii, dar va rugam sa va asumati infrangerile si sa va mai cereti si scuze din cand in cand. In fond, nu aveti numai drepturi si daca nu stiati va aducem noi aminte.

     
     Puteti totusi sa va revansati peste doua etape, cand Borcea vine din nou la Indepedenta si le puteti arata ce inseamna fotbal adevarat.

2 comentarii:

  1. venus se pare ca nu mai are identitatea si ambitia de altadata.jucatori par ca nu se ajuta intre ei,se inteapa unii pe altii si asta se vede in jocul etalat.parca nici suporteri nu mai sunt ce erau odata.ca drept dovada cei de la borcea au dominat si la capitolul asta.oricum parerea mea ca dominatia venusului sa cam terminat in urmatorii ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este lumea sa plictivit la Independenta de atat fotbal și e greu sa îi mai motivezi sa participe la meciuri poate trebuie schimbat ceva o strategie noua o revigorare a lotului de jucători un alt staff tehnic o alta abordare a meciurilor

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .