sâmbătă, 15 iunie 2013

VENUS CAMPIOANA , IAR SI IAR ..



VENUS INDEPENDENTA - Fortuna Tamadau 10 - 1
( Voinescu 2 , Badea 2 , Petcu 2 , Mustata , Oprea Adi , Iordache , Florin )


Campioana inainte cu 4 etape de finele campionatului , Venus si-a respectat blazonul si cand a venit vorba sa-si ia adio de la fani in ultimul meci al sezonului jucat pe teren propriu .
Fortuna Tamadau merita tot respectul pentru prezenta sa la meci chiar daca era o echipa ce retrogradase cu multe etape in urma, o echipa ce a primit felicitarile tuturor pentru respectarea competitiei. Odata asezata pe teren Fortuna a simtit cum "vijelia" se abate asupra portii sale. La capatul celor 90 de minute tabela indica scorul de 10-1  (4-0 pauza) . Voinescu , Badea si Petcu cu cate o dubla , Mustata , Iordache , Oprea Adi si surpriza placuta Florin (jucator provenit de la juniori) reusind sa perforeze plasa portii la "spargerea targului" .

Imediat dupa terminarea partidei , reprezentantii AJF Calarasi au premiat campioana judeteana inmanand trofeul de campion capitanului Cristian Cinaru iar titlul de golgeter lui Oprea Adi care a reusit nu mai putin de 36 de goluri in 24 de partide

Cifrele „realizate” de Venus în sezonul 2012-2013
26 – numărul de victorii
3 – numărul egalurilor
1 – numărul înfrângerilor
144 – numărul de goluri marcate (al doilea atac din ligă)
24 – numărul de goluri primite (cea mai bună apărare)
81 – numărul de puncte realizate, cu 10 mai multe decât ocupanta locului secund, Dunărea Ciocăneşti)

Miercuri pe stadionul Romprim din Bucuresti , multi campioana Calarasiului va da piept cu Cs Corbeanca cu incepere de la ora 17.30 . Pe aceasta cale dorim sa facem un apel catre toti iubitorii de fotbal ai judetului sa lase orgoliile de-o parte si sa vina in capitala tarii pentru a sustine reprezentanta de pe malul Borcei in tentativa de a promova pentru a doua oara consecutiv in liga a 3-a. Multumim !



13 comentarii:

  1. FELICITARI BAIETI AM DEMONSTRAT CA SINTEM O FAMILIE
    MAI AVEM DE TRECUT UN HOP CISTIGAREA MECIULUI DE BARAJ PT LIGA A-III-A SPERAM CA MIERCURI SEARA SA NE BUCURAM CA AM PROMOVAT SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  2. Fortuna Tamadau17 iunie 2013 la 08:33

    Si Fortuna Tamadau va sustine si va ureaza mult succes la meciul de baraj pentru promovare.



    Fortuna Tamadau

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne bucuram o zi si dupa aia Plangem ca nu avem bani sa jucam in liga a-3-a.da-ti bani la jucatori si apoi sa va ganditi la promovare ,ca pe burta goala nu joaca nimeni stai ,,TRANKILA,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fostul primar s-a tinut totdeauna de promisiuni de aceea jucatorii nu-si fac probleme. Da probabil e tot ala care anul trecut urla ca vrea bani de parca nu a luat destul un an de zile.zice bine anonimul ca la corbeana nu s-au mai luat bani din decembrie.

      Ștergere
    2. Oamenii de la Venus au dat banii totdeauna. Dar e normal ca unii de la alte echipe care nu au luat nici 5 bani sa fie oftikktzi. Forzza Venus!

      Ștergere
  4. Daca primele primite de jucatori in timpul campionatului sunt burta goala insemna ca tu ori esti nesimtit ori esti adversar. Probabil esti adversar asa ca ciocu' mic si vizionare placuta miercuri ofticosule.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi ba desteptule k la corbeanca nu s-au dat banii din decembrie. Aia pe ce joaca?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt din Bucuresti si o sa ma duc maine la meci.
    Intrebare : ce o sa se intample daca o sa castigati ? O sa faceti ca anul trecut cand ati invins pe campioana ligii 4 din Constanta ? Adica ii incurcatzi si pe adversari ? Parerea mea e ca anul trecut daca tot stiati ca nu aveti bani pentru liga 3, o lasati mai moale, si nu mai pierdeati atata timp pana la 11m-uri...
    PS : echipele din Ilfov sunt slabe

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca esti din Bucuresti, Ciortan te asteapta sa-ti dea prima dupa meciul de la Ciocanesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Succes Venus Independenta in meciul de baraj cu corbeanca!

    RăspundețiȘtergere
  9. SUCCES VENUS BATEM 2-1 GOL VOINESCU SI BADEA PREFERATII GALERIEI CODENE

    RăspundețiȘtergere
  10. bvv badeeee ..dupa ce am loat bataie la barajj tu radeai...bv FELICITARI ...GALERIA VENUS

    RăspundețiȘtergere
  11. Badea a tait deziluzii mai mari de 10 ori ca asta. A jucat o gramada ani la nivel foarte inalt si stie ca un meci nu poate insemna sfarsitul nimanui . E doar un simplu joc, pe durata celor 90 de minute a dat totul, a marcat si gol. Nu vad de ce ar fi condamnat pentru un zambet la final ?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .