duminică, 30 decembrie 2012

2013 IN "HAINE" NOI !



De cand exista in fotbalul calaraseana , Venus a beneficiat intotdeauna de echipamente de calitate caci la o echipa de talia Independentei conteaza foarte mult si aspectul exterior.
Pe langa marcile actuale ce-i imbraca pe campionii judeteni (Joma , Nexo , Junker , Lotto) , Marius si Florin Popa cei ce patroneaza firma SC. ALYMAR , firma ce apare si pe spatele tricourilor campioanei judetene au achizitionat inca un rand complet de echipament , de data aceasta firma italiana "Givova" fiind aleasa celor doi sponsori urmand ca el sa fie inaugurat de briliante in primul meci de pe teren propriu jucat contra celor din Curcani .

Ilie Zeciu : Multumim pe aceasta cale celor ce au facut posibila o astfel de finantare dar si conducerii pentru eforturile financiare depuse in acest an , unul cu multe bucurii pentru toti apropiatii Venusului. Urez in numele echipei tuturor un an nou plin de satisfactii !

miercuri, 26 decembrie 2012

LA MULȚI ANI 2013 !





     VENUS INDEPENDENȚA UREAZĂ TUTUROR APROPIAȚILOR ECHIPEI UN AN NOU FERICIT, PROSPER ȘI MULTĂ SĂNĂTATE!  
     
     LA MULȚI ANI 2013!

duminică, 2 decembrie 2012

"FORTUNA" VENUS DEZLANTUITA LA TAMADAU !

                                                

                      Fortuna Tamadau - Venus Independenta 0-5

                       (Tarabasanu .  Oprea , Mustata , Badea 2)



Tamadaului ii venise randul a fi gazda celei mai titrate echipe din liga calaraseana . Pe "terenul" Fortunei se alineea sixtupla campioana Venus Independenta.
Meciul a inceput cum nu se poate mai bine pentru briliantele lui Zeciu , lateralul Dan Tarabasanu deschidea scorul in minutul doi cu un sut din 6 metri. Apoi prima repriza nu s-a remarcat decat prin starea suprafetei de joc si luturile de zile mari a celor 22 de jucatori aflati in teren.
Repriza a doua incepe cu Venus la carma jocului , incercand sa`i paseze (atat cat se poate) mai mult pe jucaorii Tamadaului iar rezultatele nu intarziau sa apara. In minutul 55` Mihai Baraitarulm este luat pe sus in suprafata de pedeapsa iar responsabilitatea cade pe umerii lui Oprea Adi care transforma pentru 0-2 cu calm.
Venus nu ridica piciorul de pe acceleratie nici la avantajul de doua goluri iar peste alte cinci minute Mustata reia splendid la coltul lung din volee o centrare venita din gheata lui Voinescu. Asadar 0-3!
Era minutul 70 iar la rampa iese Gh. Badea , transferul traznet facut de Venus ridica spectatorii in picioare si scorul la 4 goluri diferenta cu un sut din prima de la 30 de metri. Ultimul gol a partidei este marcat de acelasi Badea care face dubla cu un sut in forta din 10 metri . Scor final 0-5 si Independenta spera la o performanta absoluta : de 3 ori consecutiv castigatoare a cupei si a campionatului judetean.

Pe Venus o prinde craciunul la 2 puncte in spatele liderului avand un ascendent moral in fata lor iesind victoriosi in meciul direct disputat la Independenta.