duminică, 31 octombrie 2010

"VENUS ISI UCIDE FARA MILA SORA MAI MICA !!"



           POTCOAVA - VENUS 1-6
(Luta / Petcu I , Furdui , Cinaru , Oprea A , Mustata ,Gh. Dani)


Meciul disputat sambata era asteptat cu sufletul la gura de toti degustatorii de fotbal din comuna Independenta. Care mai de care, cu sulite si trambite isi facea aparitia la stadion inainte cu jumatate de ceas pana sa inceapa meciul. Pe teren se incalzeau doua echipe, cele mai dragi comunei. De-o parte echipa gazda, Potcoava, o echipa mica, la inceput de drum, dar foarte ambitioasa sa-si vada ingenunchiata pentru prima data in istorie, sora mai mare si totodata mentora sa de-o viata. De cealalta parte se vedea la incalzire, echipa unei mari iubiri, VENUS. Briliantele antrenate de Ilie Zeciu pareau foarte montati inca de la miscarile de incalzire, parca injectati cu serul succes din partidele anterioare.
Odata inceput meciul, au fost uitate toate prieteniile existente intre cele doua formatii, jucandu-se cu o ardoare iesita din comun. S-a terminat groaznic pentru Potcoava, incasand gol dupa gol, privind din genunchi cum "Big Sister" ii aplica croseu dupa croseu ramanand fara suflare. Rezultat final 1-6 in favoarea liderului seriei C, certa candidata la barajul pentru accederea in divizia C la sfarsitul acestui an competitional.

Venus incepe astfel : Condei - Benone, Cinaru, Coman (cpt) , Mustata - Oprea G, Gani , Furdui, Oprea Aurelian - Oprea A. , Petcu I.
Au mai intrat : Gh. Dani<->Gani , Popa<->Petcu I , Oprea G<->Petcu M. , Visan<->Coman

GOLURILE PARDIDEI :
Min. 6` - Oprea Aurelian isi face loc in banda stanga, reusind sa trimita o centrare excelenta in fata portii acolo unde-l gaseste nemarcat pe Ionut Petcu, acesta din urma pune capul bine si modifica tabela inca din startul partidei. Asadar 0-1 !
Min. 43` - O minge respinsa de un aparator advers, ajunge in 20 de metri la Furdui, care isi face o preluare buna si expediaza un sut cu ristul direct in plasa laterala fara niciun fel de sansa pentru portar, semnand astfel desprinderea dar si primul sau gol oficial in trcoul Venusului. 0-2 !
Min. 58` - Benone executa un corner cu o finete de bijutier, punandu-i mingea pe cap in 8 metri lui Cinaru care trimite plasat in poarta, facand tabela sa arate un scor de neprezentare. 0-3!
Min. 67` - Acelasi Benone, nu se invata minte si mai trimite o centrare perfecta din corner, de data asta detinatarul fiind Oprea Adi care reia splendid la coltul lung cu capul, mingea acestuia poposind la vinclul portii si urcand scorul la 0-4 !
Min. 75` -  Mustata are si el o trasarire de orgoliu trecandu-si si el numele pe lista marcatorilor, trimitand cu latul in poarta o minge din 10 metri, dedicandu-i golul inscris antrenorului sau Ilie Zeciu. 0-5 !
Min. 76` - Potcoava isi salveaza onoarea imediat dupa incasarea golului cinci, dupa o balbaiala in lant a apararii briliantelor. Gol inscris de fostul component la Venusului, Luta cu un sut la firul ierbii.
Min. 86` - Oprea Adi face pe servantul si-l angajaza pe Gh. Dani cu o pasa excelenta peste apararea adversa lasandu-l singur cu portarul, acesta suteaza din drop, sec la coltul lung modificand tabela pentru ultima oara. Asadar 1-6 !

De remarcat este faptul ca la sfarsitul meciului, in vestiarul briliantelor s-a auzit scandarea, "Sa vina banii, Sa vina banii ", jucatorii Venusului facand aluzie la declaratia data de Ion "Slick" dupa etapa precendenta, atunci cand a promis o suma consistenta de bani briliantelor daca acestea inving la mai mult de trei goluri in derby-ul comunal.

"Am jucat serios, asa cum trebuia tratat un meci de genul acesta. Nu plusez cu nimic peste primelele lor de joc, n-am promis niciodata un asemenea gest, mi-au fost puse vorbe in gura. Ii felicit pe jucatori." - a declarat celebra aripa a Venusului din anii 80`, Ion "Slick".

"Nu ma surprinde cu nimic scorul, suntem liderii seriei, trebuie sa ne respectam in fiecare meci blazonul si sa invingem la scor. Ma bucur ca marcheaza aproape toata echipa, asta e semn bun. Urmatorul meci il aveam contra ultimei clasate, trebuie sa imbunatatim considerabil golaverajul. " -  spunea la sfarsitul meciului Ilie Zeciu.

sâmbătă, 23 octombrie 2010

BRILIANTELE AU DESTRAMAT UNIREA .. DRAGALINA !!

  Venus Independenta - Unirea Dragalina 3-1
      (Benone , Coman , Petcu I. / ... )

Dupa semi-esecul cu "ciocanarii" de saptamana trecuta, briliantele aveau o revansa de luat fata de suporteri si conducere, o revansa anuntata chiar de Ilie Zeciu, imediat dupa partida de la Ulmu.
Venus a inceput devastator meciul cu Dragalina, iar in minutul 20`, tabela indica scorul de 3-0 in favoarea pustilor patronati de Constantin Anghel. Imediat dupa incasarea celui de-al trei-lea gol, jucatorii Dragalinei pareau ca s-au trezit din pumni prin golul marcat, gol ce avea sa fie doar unul de onoare, odata ce au inteles ca nu e de joaca la Venus acasa, imprumutand in repriza a doua celebra autobaza a lui Cartu .
S-a terminat 3-1, un joc la discretia liderului autoritar, lider ce mai adauga trei puncte in visteria clubului si-si face urmaritoarele sa tremure de frica atunci cand aud rostit cuvantul "briliant".

Venus a inceput astfel : Craciun - Benone, Coman, Cinaru, Mustata - Petcu.I , Gani, Oprea G, Oprea Aurelian - Popa, Oprea Adi
Au mai intrat : Anghel<->Oprea G. , Petcu M<->Popa , Furdui<->Petcu I , Gh Daniel<-> Oprea Aurelian

Min. 2` - Coman suteaza violent din lovitura libera de la 28` de metri, mingea respinsa in bara de portarul advers ajunge la Benone care din 10` metri pune latul si deschide scorul . Asadar 1-0 !
Min. 8` - Capitanul Venusului isi mai incearca o data norocul din lovitura libera, de data asta cu succes, mingea trimisa de el de la 22 de metri trecand prin zid si poposind in plasa, urcand scorul la 2-0 .
Min. 18` - Petcu Ionut primeste in banda dreapta o pasa bine gandita, face o preluare pe coapsa si suteaza in diagonala puternic la coltul lung  din afara careului, mingea trimisa de el lovind bara inainte sa intre in plasa si duce tabela la un scor de neprezentare. 3-0 !
Min 22` - Treziti din acest vis urat, Dragalina reuseste sa modifice tabela si in dreptul lor dupa o degajare din propria jumatate, balonul fiind balbait inexplicabil de Craciun, este trimis in cele din urma in poarta de zecarul Unirii. 3-1!
Min. 30` - Dragalina trece de putin pe langa un nou gol, dar Craciun isi i`a revansa si salveaza inextremis o minge de langa pe care scris gol.
Min. 33` - Oprea George scapa singur cu portarul , dar prefera o pasa gresita in lateral spre fratele sau in locul unui sut plasat.
Min. 40` - Oprea Adi ramane si el singur cu portarul in 8 metri , tirmitand un lob peste portar, mingea depasind si poarta.
Min. 60` - Acelasi Oprea Adi , isi ridiculizeaza trei adversari si trimite un trasor in bara din 10 metri, mingea cazuta pe linia portii nu poate fi reluata de Oprea Aurelian care lufteaza o minge simpla.
Min. 70` - "Ratangiul de serviciu" iese din nou la rampa atunci cand scapat din nou singur cu portarul advers mai trimite o data pe langa poarta.
Min. 80` - Anghel este angajat foarte bine in adancime de Furdui, scapand singur catre poarta rateaza si el inexplicabil, tragand peste, iertandu-si atfel varul din poarta Dragalinei.

"La ocaziile avute scorul putea fi mult mai dur decat o arata tabela. Jucam in fotbal spectaculos, in viteza, sunt multumit de jucatorii nostri, dar trebuie sa mai rarim din ratari ca pe viitor ne vor costa. Am facut un pariu cu ei, daca bat Potcoava la mai mult de trei goluri plusez eu cu niste bani peste primele lor." - a declarat la sfarsitul partidei, celebrul Ion "Slick" .

luni, 18 octombrie 2010

4-4-2 CONTRA 4-4-2 , ANIHILARE RECIPROCA !!

CIOCANESTI - VENUS 0-0

Senzatia acestui inceput de campionat, Venus s-a deplasat la Ulmu pentru meciul cu Dunarea Ciocanesti, trupa condusa din teren de "profesorul Ticu", care si-a indeplinit obiectivul, nu acela de a invinge Venus, nici nu putea acest lucru tinand cont de "constelatia de vedete" pe care Zeciu la are la indemana, dar a intrerupt memorabila serie de victorii consecutive a Venusului prin acest 0-0 scos pe teren propriu.
Meciul a fost condus de o brigada constanteana, un meci cu foarte multe intreruperi din cauza tergiversarilor avute de gazde cu centralul partidei, gazde ce par a suferi de mania persecutiei atunci cand joaca contra Independentei.
Zeciu si omologul sau, s-au anihilat reciproc prin sistemele de joc folosite, incercand sa dea lovitura pe cate un contraatac norocos. S-a terminat 0-0, fara ocazii clare de poarta, un derby ce parea foarte promitator, prin jucatorii aruncati in lupta .De remarcat este faptul ca in ultimele zece minute, practic nu s-a jucat deloc, centralul constantean eliminand doi jucatori din tabara Ciocanestiului, eliminari cauzate de injuriile grave aduse brigazii.

Venus a inceput astfel : Craciun - Visan, Gani, Coman(cpt), Mustata - Oprea G. , Furdui , Gh. Daniel, Oprea Aurelian - Popa, Oprea Adi
Au mai intrat : Benone<->Visan , Cinaru<->Gh. Daniel , Minea<->Popa , Petcu I.<-> Furdui

"Sunt total nemultumit de joc. Se pare ca nu ne prieste deloc terenul din Ulmu. Oricum e greu sa joci aici din cauza presiunii puse de gazde pe brigazile de arbitri, trebuie sa se faca ceva ca asta nu mai este fotbal. Asta nu scuza cu nimic jocul slab prestat de noi. Ne luam revansa fata de suporteri, sambata la meciul cu Unirea Dragalina!"  -  a declarat Ilie Zeciu la terminarea partidei .

miercuri, 13 octombrie 2010

EXPLOZIV : TREI DINTRE BRILIANTE, AMENINTA CU PLECAREA !!

              AROGANTA SUPREMA !

Chiar daca Venus a luat maximum puncte puse in joc in acest inceput de sezon, lucrurile nu sunt chiar asa de limpezi in sanul echipei. Trei dintre cei mai promitatori jucatori ai echipei ameninta cu despartirea. Popa Bogdan, Mustata Florin si Badea Benone sunt protagonistii acestui mini-scandal ce sta pe un butoi de pulbere, gata sa explodeze.
Ce i-a facut sa ia in calcul aceasta varianta ciudata de a parasi corabia la momentul actual ? .. ne spun chiar ei:

“Ne-am saturat ca dupa fiecare meci sa iesim invigatori. Chiar nu exista echipa sa ne bata si pe noi anul acesta, sa scoata macar un rezultat de egalitate cu noi?!”- declarau la unison Boba si Benone dupa meciul cu Dragos Voda.
“Nu mai am nici o tragere de inima, chiar nu gasim o echipa sa ne puna macar probleme? .. sambata jucam cu Ciocanestiul, dar mi-e greu sa cred ca pot face fata tavalugului. In acest judet exista Venus si restul lumii. Ne gandim serios sa plecam !” – ne spunea Musty,  vizibil afectat de ce se intampla.

Iata de ce am numit-o noi “aroganta suprema”. Daca punem si jocul de cupa, se aduna opt meciuri, toate castigate de briliantele lui Zeciu.

“Atata timp cat sunt pe primul loc, e dreptul lor sa glumeasca astfel . Nu ma supar pe ei, n-am cum, m-au facut de prea multe ori fericit sa le reprosez ceva. Nu sunt adeptul modestiei atata timp cat defilam. ” – a continuat Ilie Zeciu la auzul vestii.

duminică, 10 octombrie 2010

LIDERUL MAI FACE O VICTIMA !!

             LE-AU DAT "MANUSHA" !!

VENUS - DRAGOS V. 5-0
(Ag., Riciu 2, Popa, Visan)

Sambata, pe terenul din Potcoava, Venus a dat piept cu ocupanta locului second inaintea etapei, Dragos Voda, echipa ce venise cu lectia invatata de la celelalte adversare ce au jucat contra Independentei, adica “fundul” in poarta, bubuind mingiile la nesfarsit. O repriza, sa spunem ca le-a mers aceasta “tactica” intrand la pauza cu 0-0, chiar daca briliantele au irosit ocazii ce nu se vad de multe ori pe un teren de fotbal.
A doua repriza, montati exemplar la cabina de Ilie Zeciu, odata intrati pe teren, nimic nu a mai putut opri furia dezlantuita ce avea sa se abata la poarta nefericitilor din Dragos Voda.
S-a terminat cu scorul de 5-0, un scor mincinos daca tinem cont de ratarile in cascada ale briliantelor patronate de bravul primar, Anghel Constantin.

Venus incepe astfel : Craciun – Mustata, Gani, Coman, Benone – Oprea G. , Furdui, Gh. Daniel, Oprea Aurelian – Popa, Oprea Adi.

Au mai intrat : Anghel<-> Gh.Daniel , Petcu M. <-> Oprea G. , Visan<->Benone , Marcel<->Popa

Min. 5` - Mustata furnizeaza o centrare de pe partea dreapta la coltul lung direct pe capul lui Oprea Aurelian care din 8 metri trimite in bara, mingea scurgandu-se prin fata portii.
Min. 6` - Acelasi Mustata trimte de putin peste poarta de la 23` de metri cu o folia-seca de toata frumusetea.
Min. 10` - Popa isi ridiculizeaza doi adversari, scapa singur spre poarta si trage din 15 metri violent peste poarta.
Min. 15` - Oprea Aurelian scoate o minge in centru la 16` metri, acolo unde Gh. Dani nu gaseste tinta cu un sut la firul ierbii ce ocoleste un pic bara din dreapta portii.
Min. 18` - Popa mai suteaza o data din careu, putin pe langa poarta.
Min. 23` - Gh. Dani isi mai incearca o data norocul, de data aceasta vole-ul sau fiind deviat milimetric pe langa poarta in ultima clipa de un jucator oaspete , sut pe care era scris gol.
Min. 35` - Oprea Adi trimite cu multa inteligenta un sut din lovitura libera de la 18 metri, mingea sa trecand de putin pe langa tinta.
Min. 50` - Oprea Aurelian i-a o actiune pe cont propriu si trimite din stanga o centrare sutata in fata portii de unde un aparator oaspete isi trimite mingea in propria poarta . Asadar 1-0 !
Min. 55` - Popa Bogdan profita de o balbaiala in careu, isi face o preluare buna si expediaza un sut in fort ape langa portarul din Dragos Voda , modificand tabela la 2-0.
Min. 61` - Oprea George centreaza din banda dreapta pana la Oprea Aurelian care nu iarta cu trimite in forta cu dreptul in plasa laterala, urcand scorul la 3-0 !
Min. 68` - Acelasi Oprea Aurelian isi “bate joc” de goalkeeper`ul advers cu o scarita de tot rafinamentul, mingea popsind in plasa, scorul ducandu-se la un neverosimil 4-0 !
Min. 72` - Minea Marcel, intrat de putin timp in teren, scapa singur cu portarul sutand exact in el.
Min. 74` - Vine randul lui Petcu Madalin sa-l evidentieze pe cel cu manusile, tintindu-l din 12 metri.
Min. 77` - Din nou Minea rateaza incredibil din 8 metri cu un sut pe jos, respins in corner.
Min. 80` - Scorul se modifica din nou la o incursiune in toata splendoarea ei initiata de Visan Razvan care isi depaseste patru adversar finalizand cu calm la coltul scurt. 5-0 !
Min. 85` - Anghel Lucian greseste de putin cadrul portii cu un sut violent din unghi.
Min. 89` - “Mustinho” isi croseteaza trei adversari scotandu-i din joc si trimite cu efect o “ciocarlie” scoasa miraculos in corner de nefericitul portar din Dragos Voda.

“E bine ca jucatorii au inteles de la mine ce le-am spus si au pus in aplicare pe teren. Ma bucura ocaziile avute dar in acelasi timp sunt uluit de usurinta cu care ratam. Ne asteapta un meci infernal sambata, trebuie sa luam toate cele trei puncte cu Ciocanestiul.” – a declarat la sfarsitul meciului Ilie Zeciu

“A fost un antrenament reusit cu publicul. Felicit jucatorii si sper sa repetam evolutiile bune si in meciul de sambata. Ingenunchem Ciocanestiul la ea acasa!”

“Sa nu le spuneti scorul final cand ajungeti acasa, daca va intreaba cineva le ziceti ca n-ati ajuns la meci. V-am dat manusa !” – a tinut sa-si intepe adversarii la sfarsitul meciului liderul de galerie al Venusului , vestitul Goe .

miercuri, 6 octombrie 2010

VEZI POVESTEA LUI "MOTORINA", GOLGETERUL VENUSULUI !!

Joaca la Venus , il cheama Oprea Adi, om de baza in echipa lui Ilie Zeciu, un pion important in scheletul echipei. Are un inceput fulminant de campionat fiind golgeterul Venusului cu 6 reusite in tot atatea partide.

S`a nascut in satul Bogata acum 21 de ani iar putina lume stie ca, practic s-a nascut cu undita in mana, a doua sa meserie dupa cea de fotbalist. Timpul liber si-l petrece pe malul apei, acolo unde reuseste performante la fel de mari ca cele de pe terenul de joc.
Este recunoscut sub numele de “Motorina”, porecla data chiar de fratele sau mai mare.
A bifat cateva jocuri la divizia B, fiind junior in teren pentru echipa Prefab Modelu doar temperamentul sau coleric a facut posibila despartirea de echipa patronata de Marian Milut. S-a intors la echipa din comuna sa natala, Gradistea, acolo unde a cunoscut satisfactia de campion judetean in anul 2008 , invingand de unul singur in finala judeteana chiar viitoarea sa iubire, Venus Independenta, atunci cand a marcat un gol splendid de la 25 de metri. Au pierdut la baraj dar pentru pretentiile Dunarii Gradistea era deja o performanta inegalabila.
In 2009 a ajuns la Venus la pachet cu fratele sau, jucand un sezon pentru gaben-albastrii, cu evoltii notabile pe intregul campionat dar ratand barajul de promovare cu echipa in dauna celor din Ulmu.
In martie 2010, Oprea Adi era “furat” din curtea Vensului de catre oficialii Dunarii Calarasi si legitimat la divizia C. Folosit in prea putine jocuri, o accidentare la inghinali tinandu-l departe de teren, Oprea Adi n-a mai dorit sa continue la echipa lui Vali Petrescu iar inaintea inceperii acestui sezon, Venus da lovitura si-l repatriaza pe “Moto” , acesta refuzand oferte tentante doar pentru a juca la Venus, o miscare foarte buna facuta de oficialii Independentei, la insistentele antrenorului.
Acum Oprea Adi rasplateste increderea acordata prin evolutiile sale, marcand gol dupa gol in campionatul judetean, tinand Venus pe primul loc cu victorii pe linie.

“Sper ca la sfarsitul sezonului cand se trage linie, sa am peste 25 de goluri marcate iar noi sa ne vedem in sfarsit promovati in divizia C, lucru la care ne gandim in fiecare zi. Ma bucur ca lumea este multumita de mine, sper sa nu-i dezamagesc nici pe viitor” – a declarat Oprea Adi pentru site-ul nostru

marți, 5 octombrie 2010

MARCELINHO , BIENVENIDO A CASA !!

PRIMA IUBIRE NU SE UITA NICIODATA !!

Plecat in Spania la sfarsitul sezonului trecut pentru a-si cladii un viitor stralucit, Minea Marcel n`a putut sta mult departe de prima sa iubire, Venus. Dupa fix patru luni de “naufragiu” in care a sustinut probe de joc pentru echipa a II-a lui Levante, chiar evoluand in doua meciuri amicale pentru ei. Marcelinho, asa cum era alintat de colegi a revenit in sanul echipei conduse de Ilie Zeciu.
“La intoarcerea mea, sa va gasesc pe locul 1” , au fost ultimele cuvinte rostite de Minea in timp ce-si lua la revedere de la colegii sai. Zis si facut, briliantele i-au ascultat cu atentie dorinta, iar la patru luni de atunci, Venus se afla pe prima pozitie a clasamentului, la o diferenta considerabila de puncte fata de urmaritoare.

“Nu puteam sta departe de colegi, mi-au lipsit foarte mult. M-au ascultat, i`am gasit pe primul loc asa cum mi-au promis. De-abia astept sa intru din nou in atmosfera echipei, sambata la meciul cu Dragos Voda” – a declarat Marcel la sosirea pe aeroport.

Sunat de noi, antrenorul Ilie Zeciu s-a aratat incantat de revenirea in tara a lui Minea:
“Ma bucur ca ni s-a alaturat. Este un jucator tanar cu potential urias care ne poate ajuta la indeplinirea obiectivelor de anul acesta. Aveam mare nevoie de inca un atacant. Momentan nu e pregatit fizic, dar ma gandesc sa-l arunc 5-10 minute in lupta, sambata cu Dragos pentru a intra in febra jocurilor ce ne asteapta”

sâmbătă, 2 octombrie 2010

AGENTII 007 ! AVANTUL, O PIETRICICA PREA MICA PENTRU A DARAMA BRILIANTELE !!

   Avantul - VENUS 0 - 3
( Motorina , Popa , Mustata )

De ce 007? .. foarte simplu. Venus si-a castigat toate meciurile oficiale din acest sezon, sapte la numar. De data aceasta a venit randul celor din Pietroiu sa simta pe pielea lor ce inseamna sa joace contra liderului, briliantele castigand lejer cu scorul de 3-0 pe terenul Avantului. Singurele probleme avute de echipa condusa de pe banca de Ilie Zeciu au fost doar cele legate de fair-play`ul gazdelor, care de fapt nu a existat niciodata la Pietroiu, deplasare ce seamana izbitor de mult cu infernul din Kosovo de pe vremuri. Cu toate acestea, briliantele si-au vazut de joc, unde la finalul celor 90` de minute au aflat ca s-au distantat si mai mult de urmaritoarele sale, la 5 puncte de locul doi.

Venus incepe astfel : Craciun – Visan , Gani , Coman(cpt) , Benone – Gh. Daniel , Oprea G. , Furdui , Oprea Aurelian – Popa , Oprea Adi.

Au mai intrat : Petcu I.<->Oprea Adi. , Mustata<-> Petcu I. , Petcu M.<->Gh. Daniel

Min. 10` - Gazdele sunt aproape de deschiderea scorului atunci cand atacantul celor din Pietroiu scapa singur in unghi cu Sica, acesta din urma reusind sa intervina la picioarele adversarului, retinand in doi timpi.
Min. 16` - Sut Oprea Adi putin pe langa poarta gazdelor din 20` de metri.
Min. 25` - Oprea George il lanseaza cu o pasa excelenta pe Oprea Aurelian, scapa acesta pe partea stanga, intra in careu acolo unde este faultat grosolan de la spate iar centralul dicteaza penalty si doar galben pentru “agresor”. Executa fara emotii Oprea Adi, taticul fazelor fixe, deschizand scorul pentru Vennus. 0-1 !
Min. 35` - Avantul rateaza dintr-o pozitie buna, sutul “pietroianului” din 16 metri, trecand mult peste poarta.
Min. 40` - Venus trece pe langa majorarea avantajului atunci cand Oprea Aurelian reia din volee peste poarta din pozitie clara.
Min. 60` - Acelasi Oprea Aurelian din 8 metri suteaza in portar , scapat singur cu acesta dintr-o faza bine gandita de briliante.
Min. 65` - Petcu Ionut este faultat grav, fara minge la centrul terenului , iesind in lacrimi pe brate de pe “gazon” , nemaiputand sa continue jocul .
Min 70` - Popa Bogdan inscrie cu spitul din 6` metri, continuand seria buna inceputa prin golurile de la Roseti si reuseste dublarea avantajului la capatul unei faze luate pe cont propriu de neobositul Oprea Aurelian.
Min. 80` - Oprea George trimite o centrare perfecta in fata portii, de unde Mustata aflat singur cu portarul, reia din volee in bratele acestuia.
Min. 90` - Popa Bogdan dribleaza doi adversari , scotandu-i usor din joc si trimite elegant pentru Mustata, care din 10 metri reia violent cu stangul din drop, radicand scorul la 3-0 in favoarea briliantelor si pune capat jocurilor slabe ce-l urmareau in acest inceput de sezon.


“Mi-a fost teama de acest meci. Nimeni nu castiga usor aici. Veneam dupa o revenire senzationala cu Roseti iar potenta noastra fizica nu era una excelenta, am stiut sa ne dozam perfect efortul si am invins fara emotii. Ma declar fericit!” – a declarat Ilie Zeciu.

“Ma bucur ca am marcat, aveam mare nevoie de acest gol pentru a capata incredere pe viitor. Ne-am impus lejer, doar suntem Barcelona judetului, liderul autoritar al seriei.” - a tinut sa precizeze Mustata Florin la sfarsitul meciului.